За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

След темите за емоциите, за любовта и за секса Хули Леонис представя своеобразния завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живота ни. Книгата „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“, издавана от „Апостроф“, е крайната точка на дългия път към себе си и е кулминацията на всички заглавия от успешната серия.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

„Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ дава инструментите за отговор на вечния „гадателски“ въпрос: „Ние пасваме ли си, един за друг ли сме?“ След като се докоснем до тези страници, по категоричен начин ще можем да си отговорим дали това е така. Тази книга е огледало, с което ще можем да надникнем във вътрешния си свят, да опознаем себе си като партньор и да разберем какви са правилните за вас взаимоотношения.

Според Хули Леонис взаимоотношенията не са само обмен на емоции. Те не са просто любов, нито пък единствено секс, те са съчетание от всичко това, но и още много. Става въпрос за умението на човек да владее добре емоционалния си свят, да се обича, да балансира енергията си, да се познава, да знае кой е и да си позволи да бъде себе си. И чак тогава да се свърже с другия по качествен и хармоничен начин.

„Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ ще бъде представена на специална онлайн премиера на 20 февруари от 17:30 ч. Желаещите да се включат в събитието могат да го проследят безплатно на Facebook страницата на издателство „Апостроф“, на Facebook страницата и на YouTube канала на Хули Леонис.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Очевидната скрита истина за взаимоотношенията
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: