За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Нов хитов трилър от автора на „Пациент 488“

Нов хитов трилър от автора на „Пациент 488“

След като „Пациент 488“ се превърна в един от най-четените и коментирани трилъри за 2019 г., френският писател Никола Бьогле се завръща с втори смразяващ роман. В „Заговорът“, издаван у нас от „Ентусиаст“, инспектор Сара Геринген и разследващият журналист Кристофър Кларънс се сблъскват с редица препятствия и с разтърсващи психиката разкрития.

„Спираща дъха история, добре конструирана и разказана умело. Това е рецепта за отличен трилър“, споделя журналистът Стефан Прала за книгата, която вече получи високата оценка на читателите във Франция и още няколко европейски страни.

Всичко започва, когато голото тяло на очевидно измъчвана до смърт жена е открито на скала в Северна Норвегия. Раните, които разкъсват плътта ѝ, са във формата на мистериозни символи. Когато инспектор Сара Геринген пристига на местопрестъплението, придружена от специалните части, е шокирана от разкритието, че жертвата е министър-председателят на страната.

Кого е разгневила главата на правителството? Какво е крила тя на острова, в бетонно светилище, скрито в подножието на фара? Сара бързо разбира, че това престъпление ще е само началото на поредица от убийства. Колкото и да е странно, изглежда, че някой винаги е с една крачка пред нея в собственото ѝ разследване. Сякаш тази сянка може да прочете мислите ѝ...

От Норвегия, през древния ливански град Библос, чак до сърцето на Ватикана – стъпка по стъпка Сара разбира, че е замесена в безмилостен заговор. И в тази битка на живот и смърт тя ще трябва да се изправи пред най-жестоките си страхове, a скрити дълбоко истини започват да излизат наяве...

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК.

Нов хитов трилър от автора на „Пациент 488“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: