За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Нова интерактивна поредица въвежда децата в музикалните жанрове

Нова интерактивна поредица въвежда децата в музикалните жанрове

Най-популярните музикални жанрове представя на децата френската илюстраторка Магали льо Уш в новата поредица „Моите малки музикални книги“, публикувана от „Ентусиаст“. Главен герой в нея е меломанът Пако, а в първите две издания той навлиза във вълнуващите светове на рока и диското. Възхитителната колекция съчетава кратки истории и подбрани фрагменти от песни, което я прави едновременно образователна и развлекателна.

Магали льо Уш завършва специалност „Илюстрация“ в Страсбург и работи по над сто книги за деца, на някои от които е и автор на текстовете, включително поредицата „Моите малки музикални книги“. В момента рисува за детски издателства и за пресата и редовно провежда арт работилници за младежи.

Настоящата колекция предлага истинско музикално изживяване за най-малките. „Пако и рокът“ отвежда децата в Лондон, където героят мечтае да запише първия си албум. Китара, барабани, пиано, саксофон и още много други инструменти звучат от всеки край на града. Бандата вече е сформирана и е готова да влезе в студиото за неповторимо рок приключение.

„Пако и диското“ пренася читателите в Ню Йорк, където се провежда конкурс по танци. С диви ритми и бляскав външен вид атмосферата „треска в събота вечер“ е гарантирана, а неустоимото веселие продължава чак до залез-слънце.

Тази очарователна поредица насърчава възпитаването на музикална култура у децата. По достъпен и забавен начин тя показва разнообразието от жанрове, инструменти и звучене и подтиква към ранно развитие на любов към музиката.

Нова интерактивна поредица въвежда децата в музикалните жанрове
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: