За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Американската авторка на еротични романи Дж. Т. Гайсингер с дебют у нас

Американската авторка на еротични романи Дж. Т. Гайсингер с дебют у нас

Провокативни, бурни и изкусителни, романите на Дж. Т. Гайсингер предизвикват истински фурор сред почитателите на любовни истории. Популярната авторка стъпва на българската сцена с първите две книги от най-горещата си мафиотска поредица. „Безмилостни създания“ и „Безпощадни желания“, издавани от „Апостроф“, потапят публиката в света на мрачната романтика, изпълнен с експлозивна страст, възбуждаща опасност и обсебваща мистерия.

До момента Гайсингер е публикувала 32 романа, обявени за бестселъри от USA Today, Publishers Weekly и Amazon Charts. Вариращи от забавни разкрепостени истории до напрегнати еротични трилъри, книгите ѝ са преведени на над 20 езика и са продадени в общ тираж от над 15 милиона екземпляра по целия свят. Неслучайно писателката е трикратен финалист на наградите RITA, смятани за най-високото отличие в жанра.

В настоящата поредица авторката предлага пламенни интимни сцени, осезаема химия между героите, пикантни диалози и неочаквани обрати. А динамиката на действията носи прилив на адреналин с всяка следваща страница.

„Безмилостни създания“ запознава читателите с Натали, чийто живот се преобръща, когато годеникът ѝ изчезва преди пет години. Тя остава с булчинската рокля, която никога няма да облече, и рани, които никога няма да излекува. Мъжът, около когото е градила бъдещето си, се изпарява като призрак и всичко, което има сега, е разбито сърце и милиони въпроси без отговор. Докато в града не се появява мистериозен непознат.

Висок, тъмен и опасен, Кейдж е изтъкан от тайни и сексапил. Макар да знае, че крие нещо, Нат е привлечена към него. Интензивността на връзката им е пристрастяваща и несравнима с нищо, което е усещала досега. Между тях припуква похот при всеки поглед, желанието прераства в изпепеляваща страст и Нат пропада все повече, неспособна да устои. Но тогава открива, че той е свързан с нещо мрачно от миналото ѝ и разбира какво се случва, когато си безразсъдно близо до огъня – изгаряш.

„Безпощадни желания“ проследява историята на Слоун и Деклан, които се срещат при крайно необичайни обстоятелства. Тя е дръзка и непреклонна, а той е дяволски красив, обича да контролира и я ненавижда неистово. Обвинява я, че е предизвикала гангстерска война, че е близка с противниците му и че заради нея мъжете му умират. Макар тя да е невинна по всички обвинения, Деклан иска отплата. Устремен към отмъщението, той я прави своя пленница. Но скоро и двамата ще разберат, че има по-могъщи желания от тези за възмездие.

Американската авторка на еротични романи Дж. Т. Гайсингер с дебют у нас
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: