За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Лиз Бурбо с ценни съвети за подобряване на връзката ни с храната

Лиз Бурбо с ценни съвети за подобряване на връзката ни с храната

Специалистът по личностно развитие Лиз Бурбо предлага своята гледна точка за начина, по който се храним, и какво е неговото значение за нашето психическо, физическо и емоционално състояние. Най-новата ѝ книга у нас „Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!“, издавана от „Ентусиаст“, разкрива какво можем да научим за себе си от хранителните си навици.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 10 милиона екземпляра в целия свят.

Темата за храненето и различните видове режими е особено популярна в глобален мащаб през последните години. Тя е в основата на печеливша индустрия, която генерира безброй продукти и предлага чудотворни рецепти и диети, в повечето случаи със съмнителен ефект.

В настоящата книга Бурбо не предлага готови отговори или менюта и не обещава чудодейни резултати, а кара хората да открият причините, различни от глада, които ги подтикват да ядат. Тя ще ни помогне да осъзнаем по какъв начин и до каква степен контролираме диетата си и как този контрол може да бъде вреден за нас; ще ни научи бързо да разпознаваме емоционалните си рани, които ни пречат да се храним пълноценно; ще ни подтикне да обичаме и да приемаме физическото си тяло, както и всичко, което сме ние във всеки един момент.

Лиз Бурбо дава оригинален поглед за връзката между физическото тяло и емоционалните, психическите и душевните ни преживявания. Със своите прости и достъпни съвети и техники тя ще ни помогне завинаги да преобразим живота си и да променим отношението си към храната, за да се радваме на здраво и хармонично тяло.

Лиз Бурбо с ценни съвети за подобряване на връзката ни с храната
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: