За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Шаро Холмс и проклятието на маската на фараона

Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания
Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания
Не ме напускай
Не ме напускай
Автор: Тим Колинс 36131
Наличност: Наличен

ISBN: 9786191645282

Шаро Холмс, най-великият кучешки детектив в света, и неговият доверен помощник доктор Котсън се отправят на заслужена почивка в Египет, където разбират, че много ценна маска е била открадната... и те са главните заподозрени! Ще могат ли Холмс и Котсън да се измъкнат от гробниците на древните котешки царе и да хванат истинския крадец навреме?

Това вълнуващо приключение съдържа 25 игри, включително загадки с откриване на разлики, кодове с изображения и логически главоблъсканици. Ще успееш ли да ги решиш и да помогнеш на Холмс и Котсън да разкрият най-сложния си случай досега?

Автор

Тим Колинс

Тим Колинс е родом от Манчестър, но в момента живее в Лoндон. Той е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 30 езика и печелят редица награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ през 2011 г. и „Lincolnshire Young People's Book Award“ през 2012 г.

...

Допълнителна информация

Година 2023
Превод Анелия Петрунова
Оригинален език Английски
Художник Джон Бигуд, Дериан Брадър
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 192 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Children's Books

За медиите

Шаро Холмс, най-великият кучешки детектив в света, е повикан да разреши нов загадъчен случай. В „Шаро Холмс и проклятието на маската на фараона“, издание на „Ентусиаст“, читателите ще бъдат главните помощници на прозорливия Холмс и приятеля му доктор Котсън. Забавната история включва 25 игри и задачи, сред които откриване на разлики в изображения, разшифроване на кодове и логически главоблъсканици.

Тим Колинс е автор на над 30 детски заглавия. Неговите книги са преведени на повече от 40 езика и са отличени с престижни награди във Великобритания и Германия включително „Manchester Fiction City award“ и „Lincolnshire Young People's Book Award“. През 2021 г. авторът попада в краткия списък на годишните награди „Spark!”, чиито победители се избират от малките читатели във Великобритания.

Шаро Холмс и неговият доверен помощник доктор Котсън се отправят на заслужена почивка в Египет, където разбират, че много ценна маска е била открадната. За тяхна изненада те са главните заподозрени. Смелите герои ще трябва да се измъкнат от гробницата на котешките царе и да развалят проклятието на фараона, за да докажат, че са невинни. Приключението им ще ги изправи пред невиждани досега древни мистерии, които бързо трябва да разгадаят, за да хванат истинския крадец навреме.

Забавните въпроси, скритите в илюстрациите послания, заплетените лабиринти и загадки ще превърнат малките читатели в истински детективи, които заедно с Холмс и Котсън ще разрешават най-сложния им случай досега.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: