За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Способни хора

Където се ражда Слънцето
Където се ражда Слънцето
Стажът
Стажът
Автор: Клас Екман 35971
18.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-403-2

12.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-404-9

Мъж и жена в средата на трийсетте си години се регистрират в хотел. Йохан си представя нощ, изпълнена със забранени удоволствия, докато Ана планира да прекрати аферата им, за да се отдаде изцяло на семейството си.

Уикендът обаче няма да протече както са се надявали. Една катастрофална грешка ги принуждава да вземат съдбоносно решение. Оказва се, че това, което изглежда като изход от ситуацията, само поставя началото на поредица от бедствия. Двамата тръгват по кошмарен път, който ги кара да изгубят контрол над иначе обикновения си живот.

„Способни хора“ успява да съчетае и най-черния мрак с топлина, блестящ хумор и внушително проникване в най-тъмните кътчета на човешката психика.

---

Драматичната връзка, която Екман представя, е изискана смесица от напрежение, дълбочина и инерция. Просто не можеш да я оставиш.

Лина Бенгсдотер

Автор

Клас Екман

Клас Екман е шведски писател и журналист. Автор е на няколко музикални биографии и е работил в редица големи списания и вестници в Швеция. Екман е главен редактор на престижното шведско издателство Volante. „Способни хора“ е дебютът му в художествената литература.

...

Допълнителна информация

Година 2021
Превод Христо Димитров
Оригинален език Английски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 368 с.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
Хелоуин с книга | -20%

За медиите

Шведският писател и журналист Клас Екман прави своя дебют на българския пазар с коварния трилър „Способни хора“, който „Ентусиаст“ публикува по-малко от година след световната му премиера. Правата за романа вече са продадени в още 13 държави, а през април заглавието влезе в краткия списък за наградата „Книга на годината“ в Швеция. Големият успех на „Способни хора“ в Европа не е случаен. Историята успява да съчетае най-черния мрак с топлина, блестящ хумор и внушително проникване в най-тъмните кътчета на човешката психика.

„Способни хора“ е първият опит на Клас Екман в художествената литература. Дълги години той работи в редица големи списания и вестници в Швеция, пише няколко успешни музикални биографии, а отскоро е главен редактор на престижното шведско издателство Volante.

По думите на писателката Лина Бенгсдотер в „Способни хора“ Екман представя една драматична връзка, „изискана смесица от напрежение, дълбочина и инерция“. Това е разтърсваща история за грешките, които правим, и за лошите решения, с които сме принудени да живеем. Или поне да опитаме.

Всичко започва с мъж и жена в средата на трийсетте си години, които се настаняват в малък хотел в западната част на Швеция. Йохан, който току-що е напуснал съпругата си, си представя нощ, изпълнена със забранени удоволствия, докато Ана планира да прекрати аферата им, за да се отдаде изцяло на семейството си.

Уикендът обаче няма да протече както са се надявали. Една катастрофална грешка ги принуждава да вземат съдбоносно решение. Оказва се, че това, което изглежда като изход от ситуацията, само поставя началото на поредица от бедствия. Изведнъж всичко се разпада толкова бързо. Само преди месец най-големият проблем на Ана е страданието на сина ѝ и това, че съпругът ѝ е ужасно скучен. А сега хвърля части от тяло в чували за боклук.

Скоро Йохан и Ана тръгват по кошмарен път, който ги кара да изгубят контрол над иначе обикновения си живот. А връщане назад може да няма.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: