За контакти +359 878 903665

PR в дигиталната ера

Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си
Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си
Преследвачът
Преследвачът
Автор: Мила Серафимова 35862
15.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Не е наличен

ISBN: 978-619-164-318-9

10.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-319-6

Широко споделяно мнение сред професионалната общност е, че в дигиталната ера пъблик рилейшънс не е това, което беше. Най-важният въпрос за мен е какви метаморфози още предстоят. Защото именно те са бъдещите предизвикателства.

Убедена съм, че разделението между „традиционен” и „дигитален” PR е изкуствено. Скоро не-дигитален PR няма да има. Живеем онлайн и информационната среда често ни кара да се чувстваме по-дезориентирани, а не по-добре информирани. Затова, наред с трансформацията на медиите, промяната в PR е необходимост.

Тази монография завършва не със заключения, а с въпроси и отговорите им са в полето на отговорност както на PR теоретиците, така и на PR практиците.

• Пост-истина
• Фалшиви новини
• Онлайн дезинформация
• PR на държавни институции
• Стратегически комуникации
• Кризисен PR

Мила Серафимова

Мила Серафимова е автор на книгите „Основи на публичната комуникация - медия мениджмънт“, „Феномени на политическата комуникация в България“, на учебници и статии в областта на пъблик рилейшънс. Тя има над двадесет години професионален опит като PR. Работи като експерт и директор на дирекция „Връзки с обществеността” в Министерството на отбраната. Преподава ...

Година 2020
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 184 c.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ" след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде доставена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, в случаите, в които не е посочена експресна доставка (24 часа).
При избор на доставка 6 часа (важи само за района на София-град), поръчката трябва да бъде направена до 11.00ч. Направени поръчки след 11.00ч. ще бъдат изпълнени като нормални и доставени на следващия ден.
Поръчки направени след 13:00ч. на последния работен ден от седмицата, ще бъдат изпълнявани в следващия работен ден.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“.
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Към този момент се извършват доставки само в България.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: