За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Мерилин Монро. Поверително и лично

Мемоари. Юлиан Вучков
Мемоари. Юлиан Вучков
Мистериозо
Мистериозо
Автор: Мишел Морган 4081
25.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-954-2958-99-4

Сензационни фотографии, неизвестни факти и подробности от личния живот на Мерилин Монро - Мишел Морган разказва историята на една актриса, чиято слава не угасва с годините. С невероятно чувство към детайла и с много човечност авторката изгражда различен образ на звездата – публично тя е обичана и обожавана, но личният ѝ живот е изпълнен с много противоречия и тъмни тайни. Тук са събрани повече от петдесет интервюта, които Морган е направила с личности, изиграли ключова роля в живота на Мерилин - спомени на семейството, приятелите и най-близките колеги.

„Мерилин Монро. Поверително и лично” не само разкрива нови факти за живота ѝ, но едновременно с това съхранява вече известните на всички, като превръща тази книга в трогателен спомен за една от иконите на XX век.

Автор

Мишел Морган

Мишел Морган е президент на обществото „Мерилин е жива“– клуб на почитатели на Мерилин Монро във Великобритания, между 1991 и 2007 г. Автор е на „Адресите на Мерилин“, „Мерилин Монро: Поверително и лично“ и е копродуцент на предстоящия документален филм „Gable: The Ties that Bind“ заедно с Tegan Summer Productions. Живее в Нортхемптъншир.

Допълнителна информация

Година 2012
Превод Ралица Кариева
Оригинален език Английски
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 392 с.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки с маншети
Категории Enthusiast Books

За медиите

През месец август 2012 г. се навършват петдесет години от смъртта на световноизвестната кино легенда – Мерилин Монро. По този повод английското издателство „Constable & Robinson“ издава биография на прочутата кино легенда – „Мерилин Монро. Поверително и лично“, с автор Мишел Морган. В Англия книгата е издадена през месец май 2012 г. В България тя е публикувана през август от издателство „Ентусиаст“ по повод годишнината.

Мишел Морган разказва историята на една актриса, чиято слава не намалява с годините. С невероятно чувство към детайла и с много човечност авторката изгражда различен образ на звездата – публично тя е обичана и обожавана, но личният ѝ живот е изпълнен с много противоречия и тъмни тайни. В книгата са събрани повече от петдесет интервюта, които Морган е направила с личности, изиграли ключова роля в живота на Мерилин - спомени на семейството, приятелите и най-близките колеги.

Изданието съдържа сензационни фотографии, непубликувани досега, разкрива непознати факти и подробности от личния живот на Мерилин Монро. Книгата включва важни моменти от ранното детство на звездата и младежките ѝ години: отношенията ѝ с Ана Лоуър – жената, която я е отгледала; сиропиталището, в което е живяла като дете; живота с първия ѝ съпруг Джим Дохърти; ресторантът, където за първи път среща Джо Димаджо. Изненадващи за читателите ще бъдат разкритията за неколкократните опити на Мерилин да роди, които се оказват неуспешни. Неуспешни се оказват и усилията ѝ да осинови дете – в нощта, в която умира, получава телефонно обаждане с отказ за осиновяване, което може да я е подтикнало към самоубийството.

„Мерилин Монро. Поверително и лично“ не само разкрива нови факти за живота на световноизвестната актриса, но едновременно с това съхранява вече известните на всички, като превръща тази книга в спомен за една незабравима жена.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: