За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Изкуството да стартираш бизнес 2.0

Изключително гнусни рецепти
Изключително гнусни рецепти
Изкуството да очароваш
Изкуството да очароваш
Автор: Гай Кавазаки 4583
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Не е наличен

Информирай ме при наличност

ISBN: 978-619-164-229-8

„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ е напълно преработена и разширена версия на превърналия се в класика бестселър на Гай Кавазаки, от който ще научите как да лансирате своя нов продукт, услуга или идея. Независимо дали сте бъдещ предприемач, собственик на малък бизнес, работите за голяма компания или за нестопанска организация, ще се сблъскате с теми като иновациите, подбора на персонал, набирането на капитал и създаването на марка. През последните години в бизнеса настъпиха земетръсни промени. Много от базовите елементи на стартирането вече са по-лесно постижими, по-евтини и по-достъпни. Бизнес плановете са излишни, а краудфъндингът е приложимата алтернатива на ухажването на инвеститори. „Облакът“ прави базовата инфраструктура лесно достижима за почти всяка една нова компания.

Книгата ще ви покаже как ефективно да използвате всички тези съвременни инструменти и как да овладеете вечните предизвикателства: да изградите силен екип, да създадете страхотен продукт или услуга и да се изправите срещу конкуренцията.

И както Гай обича да казва: „Да си предприемач, е състояние на духа, а не длъжностна характеристика“. Неговата книга ще ви даде възможност да осъществите щурите си идеи и да минете с лекота през приключението „стартиране на бизнес“, което е по-скоро изкуство, отколкото наука.

Автор

Гай Кавазаки

Гай Кавазаки е основател, партньор и предприемач в Garage Technology Ventures. Съосновател на Alltop.com, „онлайн списание за всички популярни теми в интернет“. Преди това е бил член на екипа на Apple. Кавазаки е автор на осем книги, включително „Изкуството на старта“, „Правила за революционери“, „Как да побъркате конкурентите си“, „Да прод...

Допълнителна информация

Година 2017
Превод Ани Младенова
Оригинален език Английски
Дизайн Цвятко Остоич
Обем 352 с.
Формат 16,5 х 23,5 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
Последни бройки

За медиите

Единайсет години след излизането на „Изкуството да стартираш бизнес“ Гай Кавазаки решава да обнови и допълни изданието, за да го направи актуално за настоящата бизнес среда. Резултатът от огромните му усилия е напълно интегрирана и нова версия, която е с 64% по-обемна от първата.

Целта на Кавазаки е проста: „Искам да ви улесня в правенето на биз­нес. Мечтая си, когато един ден умра, хората да казват: „Гай ме вдъхно­ви“. Освен това желанието ми е възможно най-много хора да изричат тези думи“.

Независимо дали сте бъдещ предприемач, собственик на малък бизнес, работите за голяма компания или за нестопанска организация, ще се сблъскате с теми като иновациите, подбора на персонал, набирането на капитал и създаването на марка.

През последните години в бизнеса настъпиха земетръсни промени. Много от базовите елементи на стартирането вече са по-лесно постижими, по-евтини и по-достъпни. Бизнес плановете са излишни, а краудфъндингът е приложимата алтернатива на ухажването на инвеститори. „Облакът“ прави базовата инфраструктура лесно достижима за почти всяка една нова компания.

Книгата ще ви покаже как ефективно да използвате всички тези съвременни инструменти и как да овладеете вечните предизвикателства: да изградите силен екип, да създадете страхотен продукт или услуга и да се изправите срещу конкуренцията.

„Много по-лесно е да правиш нещата правилно от самото начало, отколкото да ги поправяш по-късно. На този етап формирате ДНК-то на вашия стартиращ бизнес – генетичния код, който остава за постоянно. Ако обърнете внимание на няколко основни въпроса, ще можете да изградите стабилна основа, а това, от своя страна, ще ви даде възможност спокойно да се концентрирате върху големите предизвикателства.“, съветва Кавазаки читателя още в първата глава от книгата си.

„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ е безценен наръчник за всеки, който се интересува от предприемачество и новаторски бизнес модели. След като ви спечели с характерното си чувство за хумор, Кавазаки ще ви покаже правилната посока за развитие и ще ви напътства през целия път до успеха.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: