За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Теория на възпитанието

Буря над прованс
Буря над прованс
Български традиционни празници и обичаи
Български традиционни празници и обичаи
3377
15.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Не е наличен

Информирай ме при наличност

ISBN: 954-854-217-X

Настоящото трето, преработено и допълнено издание на Теория на възпитанието, както и Второто, са най-пълните, които са издавани досега у нас. Авторският колектив, обединяващ усилията на утвърдени специалисти по съответните теми и проблеми в тази научна област – представители на по-възрастното и по-младото поколение – предлага на вниманието на читатели от съвременни научно-методологически и хуманно-демократични позиции проблематика, структурирана в няколко основни раздела и подраздела: общи основи на теорията на възпитанието; основни структуроопределящи развитието на личността съдържателни компоненти на възпитанието; други важни и актуално значими видове възпитание; система и фактори на възпитанието; теорията на възпитанието и образованието в българската традиция, в съвременните алтернативни концепции и в глобализиращия се свят. Към всяка от 30-те теми е дадена богата литература, включваща наши и чуждестранни източници.

Трудът, замислен като учебник за студентите по педагогика и учителските специалности ипрофили в различните факултети на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, ще бъде полезен и за другите университети и педагогически висши училища в страната, за научни работници и докторанти, за учители и родители, за участници в курсовете за следдипломна квалификация и за всички, които се интересуват от проблемите на възпитанието и образованието.

Чл.-кор. Любен Димитров и Колектив Чл.-кор. ЛЮБЕН ДИМИТРОВ и КОЛЕКТИВ

Проф. д-р пн Жечо Атанасов

Проф. д-р пн Емилия Рангелова

Проф. д-р пн Пламен Радев

Проф. д-р пн Сийка Чавдарова-Костова

Проф. д-р пн Клавдия Сапунджиева

Проф. д-р пн Вяра Гюрова

Доц. д-р Лиляна Стракова

Проф. д-р Стефан Чернев

Проф. д-р Георги Бижков

Проф. д-р Атанас Попов

Проф. д-р Гинка Димитрова

Проф. д-р Нели Бояджиева

Проф. д-р Пенка Костова

Доц д-р Владислав Господинов

Допълнителна информация

Обем 600 с.
Формат 16 х 23 cm
Корици Твърди
Категории Други

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: