За контакти +359 878 903665
Ипократис Пападимитракос

 

Ипократис Пападимитракос, или Ипо, както го наричат неговите клиенти и приятели, е сред най известните специалисти по храненето в България с над 10-годишен опит. Роден е през1973г. в Гърция. Установява се в София през 1993 г. Завършва кинезитерапия в Националната спортна академия (НСА) и психология във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания. Първият му професионален опит е като фитнес инструктор и диетолог във фитнес център „Ялта“. Основната му идея е трениращите за здраве да комбинират хобито си с правилно хранене. През 2000 г. създава собствен кабинет, който са посетили над 5000 души, сред които едни от най-популярните личности у нас.

През 2010 г. заедно със своя екип Ипократис Пападимитракос създава инициативата „Здравословна почивка“, вдъхновена от съвременния начин на живот и от желанието да създаде идеалния начин за релаксация и противопоставяне на стреса.

През 2012 г. Ипократис публикува първата си книга – „ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и борбата с килограмите“. В нея той запознава читателите със своите методи на работа и предлага напълно нов подход към диетите и „борбата“ с килограмите.

Книги

Показване на 1-3 от 3 записа.
ИПОлогия на храненето – допълнено издание

ИПОлогия на храненето – допълнено издание

Автор: Ипократис Пападимитракос
14.00 лв.
ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и проблема с килограмите
Изчерпан

ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата ...

Автор: Ипократис Пападимитракос
12.00 лв.
product
Е-книга

ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата ...

Автор: Ипократис Пападимитракос
8.00 лв.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: