НОВИНИ

Най-верният почитател на Дженифър Нивън

На 5 юли 2014 г. Дженифър Нивън получила имейл с тема: „Писмо от един фен – майка ти“. През лятото преди да излезе „Всички наши места“ майката на авторката прочела ръкописа и й изпратила това трогателно съобщение. Месец по-късно тя починала съвсем неочаквано. Жената не успяла да види отпечатаната книга, нито да стане свидетел на невероятната любов на читателите към нейната дъщеря. Но все пак прочела книгата

product_1134

„Всички наши места“, Дженифър Нивън, изд. Enthusiast

 5 юли, 2014 г.

Моя скъпа Дженифър,

Спрях да плача – за момента.

Романът ти е красив, дълбок, мъдър, забавен, чистосърдечен, празнуващ живота. Той е блестящо замислен и написан. Вайълет и Финч са толкова реалистични, че почти можеш да ги докоснеш, а те докосват читателя – дълбоко и неизличимо. Ясно е, че си писала от сърце, и затова достигаш до сърцата на читателите си.

Изпитвам благоговение пред това, което си постигнала. Книгата е истински шедьовър. Прекрасен дар за твоите читатели по целия свят. Водиш ни по светли и мрачни места, които съставляват човешката ни природа, и ние ставаме по-добри.

Хората ще четат и ще препрочитат тази класическа история. И ще разказват за нея и на другите. Благодаря ти, мое скъпо дете, бъди благословена! Толкова те обичам! Обичам и този изключителен и чудесен роман!

С любов,

майка ти

Вижте още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *