#ЕНТУСИАСТИТЕ, ЕНТУСИАСТ

#ентусиастите: Сиана Колибарова

След като Бени зае позицията на редактор в издателство „Ентусиаст“, на пиарския ни трон се настани Сиана. Запознахме се с нея по чиста случайност в рамките на НСДК и веднага отсъдихме, че е наш човек. Все пак имаме безпогрешен усет за тези неща.

Сиана е перфектното съчетание от младежки ентусиазъм, точност и завиден професионализъм – и трите изключително важни за позицията й в издателството. Може да организира всяко събитие за пет минути (добре де, не са пет, но това са подробности), да лавира между мнението на всички замесени и с усмивка да координира сътрудници и посетители. Само кажете мястото, деня и часа и отстъпете крачка назад.

Но понеже е млада, а всеки начинаещ трябва да понася градивна критика, ние няма да й я спестим. Тя. Не. Пие. Вино. Или какъвто и да е алкохол, с изключение на бейлис с мляко и вода, т.е. боза. Недопустимо. Прощаваме й единствено заради манията по красиви чорапи, обсесията по сладко и неукротимия коледен дух. Какво да я правим…

Ето какво казва сама за себе си тя:

Като малка си мислех, че… язовирът до родния Костенец е морето. Пък не било това.

Плейлистата ми… изглежда все едно 20 души са си добавили по няколко песни.

Когато работя… се старая да се получава.

В хладилника ми винаги има… айран, сирене и камиони шоколади.

Ентусиазмът за мен е… когато коремчето ме присвива от вълнение.

Мечтите ми най-често… стигат до момента, в който получавам Оскар. После ще видим.

Страх ме е… от непознатото.

Ако бях герой на Роалд Дал, щях да съм… ГДВ (щото, нали) или пък Госпожа Фокс – все пак в паралелна вселена тя е Мерил Стрийп, а Клуни й е съпруг.

Между кориците на живота ми… се надявам да има картинки

 

Вижте още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *