Contacts +359879 009 566
+359878 903 665

Очевидната скрита истина за взаимоотношенията

Тайните на Марс
Тайните на Марс
Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания
Приключенията на Кураж Фураж, Гризни Халва и Пане Кашкавале в царство Патладжания
Author: Хули Леонис 36129

ISBN: 978-954-2962-88-5

Добре дошли в Божествения цирк – там, където всеки среща Съдбата си.

Магичният свят на Хули Леонис ви предлага една книга шедьовър, която ще ви разкаже по неподправен начин очевидната скрита истина за взаимоотношенията. И ще ви даде инструментите за отговор на вечния „гадателски“ въпрос: „Ние пасваме ли си, един за друг ли сме?“ След като прочетете тези страници, вие ще знаете по категоричен начин дали е така.

Тук ще откриете кулминацията на очевидните скрити истини. Защото всичко, което сме научили за емоциите, за любовта и за секса, се преплита и надгражда на терена на взаимоотношенията. Това е крайната точка на дългия път към себе си.

Настоящата книга представлява своеобразен завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живота ни. Тя е огледало, с което ще можете да надникнете във вътрешния си свят, да опознаете себе си като партньор и да разберете какви са правилните за вас взаимоотношения.

Author

Хули Леонис

Хули Леонис е завършил специалност „Класическа астрология“ в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношения родители – деца, партньорски взаимоотношения, връзката на човека със самия себе...

Additional info

Year 2023
Design Биляна Славкова / Kontur Creative
Format ePub
Categories Apostrophe

About media

След темите за емоциите, за любовта и за секса Хули Леонис представя своеобразния завършек на поредицата, отваряща пред нас необятното поле на очевидните скрити истини, които играят важна роля в живота ни. Книгата „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“, издавана от „Апостроф“, е крайната точка на дългия път към себе си и е кулминацията на всички заглавия от успешната серия.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

„Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“ дава инструментите за отговор на вечния „гадателски“ въпрос: „Ние пасваме ли си, един за друг ли сме?“ След като се докоснем до тези страници, по категоричен начин ще можем да си отговорим дали това е така. Тази книга е огледало, с което ще можем да надникнем във вътрешния си свят, да опознаем себе си като партньор и да разберем какви са правилните за вас взаимоотношения.

Според Хули Леонис взаимоотношенията не са само обмен на емоции. Те не са просто любов, нито пък единствено секс, те са съчетание от всичко това, но и още много. Става въпрос за умението на човек да владее добре емоционалния си свят, да се обича, да балансира енергията си, да се познава, да знае кой е и да си позволи да бъде себе си. И чак тогава да се свърже с другия по качествен и хармоничен начин.

Our site uses cookies. For more information, visit: