За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Очарователният разказ за две зайчета трогва малки и големи

Очарователният разказ за две зайчета трогва малки и големи

Знаменитият тандем – писателя Сам Макбратни и художничката Анита Джерам – поднасят вълнуващо продължение на книгата „Познай колко много те обичам“ двайсет и шест години след излизането ѝ. „Ще бъдеш ли мой приятел?“, издавана от „Ентусиаст“, разкрива важно събитие от живота на Малкия Кафяв Заек, а именно откриването на верен другар за игри.

„Когато пиша за зайчетата, се стремя да предам моменти с емоционално значение, но с леки щрихи и много хумор“, споделя Сам Макбратни. „Историята е за един от тези мигове. Светът на Малкия Кафяв Заек внезапно засиява с началото на приятелството.“

Докато Големия Кафяв Заек е зает, неговият син изследва околността. Той намира локва и вижда в нея някого, с когото може да си играе, но това е само неговото отражение. След това забелязва сянката си на земята: „Ти си просто друг аз!“, възкликва и продължава по пътя си. Щом достига Облачната планина, се случва нещо изключително: Малкия Кафяв Заек намира истински приятел и сега веселбата може да започне.

Макбратни и Джерам отново създават трогателна история, подходяща за всички възрасти. „Ще бъдеш ли мой приятел?“ не е само книжка за лека нощ, а показва на децата, че има цял един приказен свят извън пределите на семейството.

Очарователният разказ за две зайчета трогва малки и големи
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: