За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Карти-помощници за лечението на петте рани

Карти-помощници за лечението на петте рани

Лиз Бурбо ни помага да свалим маските на страха и да постигнем душевна хармония

 

Световноизвестният специалист по личностно развитие Лиз Бурбо ни представя иновативен метод за самопомощ при лечението на душевните рани. Комплектът с петдесет и пет карти с полезни съвети, предлаган от „Ентусиаст“, е допълнение към книгите ѝ „Петте рани, които ти пречат да бъдеш какъвто си“ и „Лечението на петте рани“. По лесен и достъпен начин посланията дават насоки и подкрепа за изцелението на всяка една от раните на душата: отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство и несправедливост. Дизайнът на кутията и картите правят комплектът подходящ за подарък, който може да се използва самостоятелно и заедно с книгите.

Лиз Бурбо е автор на 26 книги, продадени в близо 5 милиона екземпляра и преведени на повече от 20 езика. Нейното учение мотивира и помага на повече от 40 000 души да достигнат пълния си потенциал. В момента СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище за личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни.

Авторката и специалист по личностно развитие винаги е насърчавала последователите си към постигането на дълбока вътрешна хармония и този път не изневерява на стила си. Комплектът е разделен на пет групи съответстващи на петте рани, които Бурбо описва в книгите си. Всяка категория съдържа по единадесет карти, а според инструкциите е необходимо ежедневно да се изтегля по една на случаен принцип. Върху всяка карта-помощница е написан полезен съвет, чието изпълнение довежда до осезаем прогрес. Със системна практика на този метод и доза увереност душевните притеснения са леснопреодолими.

С приятелски тон Лиз Бурбо ни окуражава към по-дълбоко вглеждане в себе си, за да забележим в коя сфера от живота ни се спотайва неосъзнат страх и смело да го предотвратим. Специалистката по личностно развитие открива път към човешката душа, вижда разковничето на проблема и предлага постижимо решение за отстраняването му.

Карти-помощници за лечението на петте рани
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: