За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис разкри как „Любовта лекува“

Хули Леонис разкри как „Любовта лекува“

Известният астролог развълнува читателите точно в Деня на влюбените


Многобройна публика се събра на премиерата на книгата и оракулските карти „Любовта лекува“ от Хули Леонис, която се проведе на 14 февруари 2023 г. в клуб „Грамофон“. Изданието е второ в поредица „Приказки от XII дом“ и излиза едновременно с допълнителен инструмент, който ще помогне на хората да се свържат с Любовта по най-чистия и осъзнат начин.

„С настоящата си книга Хули Леонис ни потапя в необятния свят на Любовта“, заяви Виктория Бисерова, управител на издателство „Апостроф“. „За да ѝ позволим да ни лекува, трябва първо да се запознаем с нейните правила и да я допуснем до себе си. Хули е дал ясни насоки за развитието ѝ вътре в нас, защото тя винаги започва оттам, а ние избираме с кого и как да я споделяме.“, допълни Виктория Бисерова и добави, че с нетърпение очаква следващата книга от поредицата.

Хули Леонис благодари на целия екип на издателство „Апостроф“ за усърдната работа по изданието и разкри любопитни детайли около него. „Чрез тази книга се усеща естеството на моята работа“, сподели астрологът. „Любовта лекува“ е една изненада за мен. Хората я възприемат много добре, тъй като тя не е астрологична. Написана е на базата на енергийния кръг, който използвам. Книгата е колкото реална, толкова и въображаема и всеки може да я разтълкува според личните си потребности. Любовта е сложно понятие, което трябва да бъде обяснено, преди да се започне съществения процес на лечение.“

На събитието взеха участие талантливите артисти от Playback театър „Разкажи ми“. Те омагьосаха публиката с импровизирана постановка, която визуализира преминаването на различните нива за успешно свързване с Любовта, представено чрез кратки истории и музика.

По иновативен начин, чрез въображението, с тази книга Хули Леонис помага на хората да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и едва тогава да достигнат до Любовта. Защото Любовта лекува.

Хули Леонис разкри как „Любовта лекува“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: