За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис разказа „Приказките на Луната“

Хули Леонис разказа „Приказките на Луната“

Известният астролог представи най-новата си книга


Десетки гости се събраха на премиерата на книгата „Приказките на Луната“ от Хули Леонис, която се проведе на 22 ноември 2022 г. в бар Singles, НДК. Изданието е само началото на новата вълнуваща поредица „Приказки от XII дом“, която ще поведе читателите на дълго пътуване в търсене на хармонията и дълбокия смисъл.

„Приказките на Луната“ е много по-различна от всички астрологични книги, които сте чели досега“, заяви Виктория Бисерова, управител на издателство „Апостроф“. „За да намерим себе си трябва някой да ни покаже пътя. Хули чудесно се е справил с това и благодарение на неговите приказки всеки може да намери себе си по криволичещата пътека на живота. Магическата притча показва защо трябва да се доверим на Луната, тъй като тя е от особено значение за емоционалния ни свят.“, сподели Виктория Бисерова и добави, че читателите могат да очакват втората книга от поредицата на 14 февруари догодина, заедно с изненадващ продукт.

Хули Леонис благодари на целия екип на издателство „Апостроф“ за усърдната работа по книгата и разкри любопитни детайли около нея. „Хората трябва да си позволят да бъдат себе си“, сподели астрологът. „Само когато си себе си, можеш да се свържеш с живота и да си щастлив. За да се осъществи това, трябва да се научиш да чувстваш. Всеки един от нас на базата на собствената си Луна изпитва различни емоции, които ни правят такива, каквито сме и оформят нашето съществуване. Надявам се с тази книга да ви помогна да опознаете истинската си същност и да отворя пътя ви към любовта.“

На събитието взеха участие талантливите артисти от Playback театър „Разкажи ми“. Те омагьосаха публиката с импровизирано представление, което визуализира емоциите на няколко различни луни с помощта на кратки истории и музика.

По иновативен начин, чрез въображението, Хули Леонис разкрива нуждата от грижа, любов и внимание към Луната и нейната преобразяваща сила. От нея зависи и целият емоционален свят на човека. Без чувства тялото може да продължи да съществува инстинктивно, но никога няма да бъде щастливо и удовлетворено.

Хули Леонис разказа „Приказките на Луната“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: