TILT e история за филмите, в които ни вкарва любовта и филм за историята на една обсадена любов. Сцените в книгата се случват преди и след края на действието във филма. Най-забавното е, че продължават да се случват и в момента, докато четете встъпителната част на романа TILT. Това ви дава уникалната възможност, след като прочетете книгата и видите филма, сами да участвате в събитията до края. Да станете съавтори на големия роман TILT, който ще се появи заедно с промоцията на филма на DVD. Разбира се, можете да изберете и да се „тилтнете” кротко, оставяйки живота да бъде написан от някой друг. Както обикновено се случва на кръстопътя България от 1990 г. насам…

Всеки кръстопът, погледнат от достатъчно високо, прилича на разпятие.Какво да се случи по-нататък? Изпрати предложение за финал!
Прочети всички предложения тук.
TILT
ДрсиславаФилмът завършва по следния начин: за да привлече отново към себе си Сташ организира в бара яко парти, кани Беки. Вечерта остава насаме с нея и й казва, че чувствта му още ги има. Отначало тя е хладна към него, но впоследствие разбира, че чувствата му не са просто напразни приказки и се връща при него! И заживяват радостно и щастливо!
TILT
АнелияКога ще излезе книгата?
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg