TILT e история за филмите, в които ни вкарва любовта и филм за историята на една обсадена любов. Сцените в книгата се случват преди и след края на действието във филма. Най-забавното е, че продължават да се случват и в момента, докато четете встъпителната част на романа TILT. Това ви дава уникалната възможност, след като прочетете книгата и видите филма, сами да участвате в събитията до края. Да станете съавтори на големия роман TILT, който ще се появи заедно с промоцията на филма на DVD. Разбира се, можете да изберете и да се „тилтнете” кротко, оставяйки живота да бъде написан от някой друг. Както обикновено се случва на кръстопътя България от 1990 г. насам…

Всеки кръстопът, погледнат от достатъчно високо, прилича на разпятие.Какво да се случи по-нататък? Изпрати предложение за финал!
Прочети всички предложения тук.
TILT
Надежда МариноваЗа Сташ и Беки естествено е ,че ще се съберат ,но първо трябва да преминат през още няколко трудности...Според мен преди да излезе от затвора Сташ да има още един опит за убийство,поръчано от Катев,през това време Николов да събере нужните доказателства с помощта на най-добрите приятели на Сташ - Ачо и Гого...Николов се е свързал с тях по някакъв начин и ги е убедил ,че е от добрите и да му помогнат ,като наблюдават Катев и предадат кашона ,в който както си мисля аз има много важна информация...Катев да заплаши Карата,но понеже той има връзки навсякъде да уреди да не го закачат,може да се прикрие като си смени името примерно!След като всичко излезе наяве и Катев влезе в затвора ,а Сташ излезе...Беки да се върне от Лондон да си направят детенце,което ще кръстят на името на Карата,като отплата...защото той въпреки всичко ще се окаже от добрите...:)))Всички пари,които са на Беки оставени от баща й да послужат за купуването на голяма къща ,в която да живеят Сташ,тя малкия Славчо и майката на Сташ Мария,която Беки ще чувства като своя майка и ще я обича,като своя майка...:)))Змията още преди това да го убият хората на Катев,след като той разбере,че Змията помага на дъщеря му...Беки да спонсорира тримата приятели Сташ,Ачо и Гого да си отворят бар ТИЛТ наново и да им осъществи детската мечта,а Гого от своя страна да замине за Германия да потърси своята любима и да стане фон...:)))Според мен книгата трябва да завърши с хубав край,защото да разберат хората,че след всичко лошо идват хубави дни,след всяка криза - възход,след всяка война-мир и така нататък...може книгата да завърши с писмо на Мария Катева до дъщеря й Беки преди да се самоубие,което Катев е криелот дъщеря си и тя да го намери...:)))Надявам се поне нещичко от моята фантазия да попадне в книгата!
TILT
Надежда МариноваНезнайно защо не ми се появи предложението...?!
TILT
елитоКраят на филма е прекрасен, направете го по подобен начин. Това е история от живота, а в живота прекалено рядко се случва "всички да заживеят щастливо". Просто ще бъде ужасно банално...и лигаво, а е глупаво, когато всичко се е объркало изведнъж да се оправи от само себе си. Дайте на читателя отворен край, нека той проумее идеята на историята, а краят да остане уж ясен, но никъде да не пише какво точно се е случило в крайна сметка. Оставете хората те сами да изберат, но само за себе си-така всеки ще измисли перфектния край, без да е нужно да го налага и на другите.
TILT
викиЧе Сташ и Беки ще се съберат е ясно, защото иначе се обезсмисля цялата идея. Предложението с психиатричната клиника не е лошо, ама егати и двойката ще станат - той излязъл от затвора, тя излязла от лудницата. А то и без това тяхната любов си е доста идеализирана - откакто се познават те са прекарали много повече време разделени, отколкото заедно, със сигурност не си познават всички черти на характера, но това винаги е много здравословно за любовта, така че както и да е. За самия край според мене е най-подходящо да е на мястото, където всичко започва. И то за мен не започва точно в мазето. Всичко започва едновременно много преди това и малко след това, но най-вече на един паметник, когато се запознават двама души. Аз ще дам предложение само за самия край, понеже за толкова ще имам място. Представям си как Сташ и Беки са заедно на Паметника, прегърнати. Той - с доста по-къса коса, със закърпената вежда от затвора с някой и друг белег, тя - също с десетина години по-стара, с напълно различен стил и прическа, според новата мода и с големи сенки под очите си я представям, не знам защо. И изведнъж Сташ започва да се хили, тя го поглежда и внезапно също се разсмива. И така двамата се смеят и не могат да спрат, както винаги става след най-големите трагедии, хората се смеят. И те се смеят на всичко през последните години, смеят се на цялата престъпност и на цялата демокрация, на цялата държава, на собственити си чувства, които са ги погубили, на болката - физическа и душевна, на собствения си смях се смеят. Знаят, че вече никога няма да бъдат същите като в началото на играта, но най-много се смеят на факта, че са ударили машината толкова силно, че са я строшили и топчето най-накрая е паднало в ръцете им...
TILT
дияна Най-разумния и най-щастливия край и този , който повечето читатели очакват е Беки и Сташ да заживеят щастливо.Но не винаги животът е като в приказките.
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg