TILT e история за филмите, в които ни вкарва любовта и филм за историята на една обсадена любов. Сцените в книгата се случват преди и след края на действието във филма. Най-забавното е, че продължават да се случват и в момента, докато четете встъпителната част на романа TILT. Това ви дава уникалната възможност, след като прочетете книгата и видите филма, сами да участвате в събитията до края. Да станете съавтори на големия роман TILT, който ще се появи заедно с промоцията на филма на DVD. Разбира се, можете да изберете и да се „тилтнете” кротко, оставяйки живота да бъде написан от някой друг. Както обикновено се случва на кръстопътя България от 1990 г. насам…

Всеки кръстопът, погледнат от достатъчно високо, прилича на разпятие.Какво да се случи по-нататък? Изпрати предложение за финал!
Прочети всички предложения тук.
TILT
А. М.В книгата няколко пъти се споменава, че Сташ и Дъвката са приятели от деца. Трябва да има нещо през годините когато са били малки - някакво предателство от страна на някой от героите. Може би нещо между родителите на Сташ и Дъвката и в същото време и Катев да е замесен. Някакъв скрит мотив да кара бащата на Беки да мрази Сташ и да го изпрати в затвора, но да харесва Дъвката. Накрая - ясно е, че Сташ излиза от затвора. Твърде много хора взеха да го спасяват за да си остане там или още по-лошо да умре. След прекараните години в затвора Сташ започва да рови около "тайните" на Катев и впоследствие ги разкрива. Беки, в опитите си да спаси своя любим, предава баща си без да е очаквала тежките последствия за него от написаната и предадена от нея тетрадка. Змията и един от приятелите на Сташ - Гого или Ачо биват убити по неволя от "КА Секюрити". Катев губи влиянието си и е убит от Петър Николов при неизяснени обстоятелства, но ясен мотив - Николов го обвинява за смъртта на възлюбената си Мария. Беки и Сташ заживяват заедно в Германия. Барът "TILT" остава при Гого или Ачо, който е жив.
TILT
Велина КремъковаЗдравейте, Мисля, че хепи енд трябва да има само в историята на Беки и Сташ, останалото трябва да е по- близко до реалността. Беки да даде показания срещу баща си на прокурори в Лондон, а Николов заедно със Змията, Ачо и Гого да открият достатъчно доказателства срещу неговата дейност. Но всичко да се покрие и на човека Катев най- много да му откажат виза за САЩ.... В тези игри Ачо или Гого би трябвало да загине, а другият останал жив да продължи да върти ТИЛТ.. Змията като "умно момче" трябва да поеме някой по- отговорен бизнес, например да открие верига бензиностанции или пък аптеки.... И накрая Сташ излиза от затвора и с Беки отиват на онова хубаво място в Германия и започват на чисто.. За всички останали- каквото било и преди това.. Тук и без това промените настъпват мноого бавно...
TILT
Milla HranovaВсички се самоубиват, начело с Любен Дилов и братята Чучкови. Всички останали заживяваме щастливо.
TILT
Мила ПеневаТрудно е да се напише край на тази история. От една страна хепи енда е твърде блудкав, от друга - смъртта на някой от главните герои (визирам Беки и Сташ), също няма да е нещо изненадващо. Аз все пак предпочитам първия финал, нали поне във филмите доброто трябва да победи. В книгата става ясна връзката между Николов, Змията и Беки. Беки свидетелства. Николов, получил съдействие от главния прокурор, урежда следенето на Катев. Полковникът разбира, че Змията играе срещу него, но не е толкова просто да го убие. Змията има своите връзки. За това му устройва "засада" - кани го уж на бизнес среща с идеята мутрите му да свършат мръсната работа, но Змията успява да го изнерви до такава степен, че Катев го гръмва със личното си оръжие. Може да му се води още от полковник :D Тъй като е следен, убийството не остава скрито-покрито, а и със свидетелството на Беки, Катев е осъден. Сташ има още няколко спречквания в затвора, но Карата успява да си наложи "авторитета". Прибира и Мария, при Стефчето в Созопол, за по-сигурно. Споменаваше се за амнистия, след затварянето на Катев, Сташ успява да се възпозлва. И двамата с Беки най-накрая отиват на онзи бряг, описан в едно от писмата на Сташ, до Дания. И седнали пред прозореца, наблюдаващи залеза, миг преди финалните надписи започва песничката от уолкмена на Беки :)
TILT
Илия Илиев"Змията" отвлича Беки в Германия ,където тя успява да избяга от него и се оженва за германец. Сташ дочаква справедливо възмездие за полковника от МВР-"Касабов" ,който прави самопризнания за групировката която управлява. След освобождаването си двамата с Беки се срещат в Ню Йорк и заживяват в бара "ТИЛТ",който се намира на няколко преки от Бродуей. :)))
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg