Reading is always fashionable

Четенето е винаги на мода
 
„Ентусиаст“ и GelateriaConfetti стартират съвместна кампания „Лятна КНИГОТЕРИЯ
 
Лятото продължава! Издателство „Ентусиаст“ и едно от най-любимите места за развлечения на столичани – Gelateria Confetti, поставят началото на съвместна кампания за насърчаване на четенето „Лятна КНИГОТЕРИЯ“. Със своята социално-културна насоченост, целта на инициативата е да докаже, че четенето е винаги на мода и не зависи от мястото и начина на „консумиране“.
 
В продължение на два месеца посетителите на заведението ще имат възможност да се запознаят със специалната селекция от книги, включени в кампанията. В Gelateria Confetti ще бъдат разположени подвижни библиотеки с книги за разглеждане, а желаещите ще могат да направят своя избор на заглавие от „Литературно меню“. Всеки ден към обедното меню на заведението ще бъде предложена и „Книга на деня“ с интересен откъс от нея.
 
Сред заглавията, включени в библиотеките, са едни от най-любимите книги на читателите като: „Любимецът на жените“ от Себастиен Жапризо, „Британия Роуд 22“ от Аманда Ходжкинсън, „Бретонски афери“ от Жан Люк-Баналек, „Събирачът на дневници“ от Леа Коен, „Един последен поглед“ от Джеймс Олдридж, „Рафа. Моята история“ от Рафаел Надал и Джон Карлин и други.
 
Комплимент към гостите и читателите са серия от картички, изработени за кампанията, уловили най-вълнуващите моменти от фотосесия, заснета специално за случая. Освен израз на стил и мода в съчетание с добри четива, картичките имат и висока колекционерска стойност за книгоманите. 
 
Сред уютна обстановка в комбинация със силно кафе, чаша вино, вкусно приготвено ястие, домашен сладкиш или сладолед, книгата може да бъде споделена и с приятна компания. Четенето отдавна не е самотно и скучно занимание, а книгата си остава най-бързият и евтин билет към нови светове.
 
Приятно четене!
 
Следете развитието на кампанията във фейсбук:

https://bg-bg.facebook.com/enthusiastpublishing
https://bg-bg.facebook.com/gelateria.confetti

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Enthusiast | All rights reserved | www.enthusiast.bg