press

Изпращаме годината с още една от детските истории на Роалд Дал от „Ентусиаст“ – „Костенурке, костенурке“ (RAR 677.49 KB)

18.01.2011
Book: Esio Trot

На 29 март тази година издателство „Ентусиаст“ стартира своята дейност с една от най-вълнуващите истории на разказвач № 1 в света Роалд Дал – „Фантастичният господин Фокс“. От този момент историите за деца от Дал станаха емблематични за издателството. В края на годината последната книга за 2010 г., с която издателството ще зарадва читателите, е „Костенурке, костенурке“, отново от Роалд Дал.
Enthusiast publishing
press

„Мемоари“-те на една телевизионна легенда (RAR 724.67 KB)

„Ентусиаст“ издава книга-енциклопедия от публициста Юлиан Вучков
18.01.2011
Book: Yulian Vuchkov: A Memoir

Едва ли е изненада за някой фактът, че един от най-атрактивните и най-харизматични представители на медийния фронт у нас -професор Вучков написа своите „Мемоари“. След общо 26 авторски литературни произведения за културата и за изкуството как да се живее пълноценно, дойде ред и на сензационните откровения на телевизионната легенда Юлиан Вучков, побрани в книгата „Мемоари“.
Enthusiast publishing
press

„Лукс“, „Клюки“, „Завист“ и „Величие“ – това е Манхатън през XIX в. (RAR 525.67 KB)

Излиза първата книга на „Ентусиаст от четирилогията „Живот на върха с автор Ана Годбърсън
18.01.2011
Book: Luxe

Малко преди лятото окончателно да приключи, издателство „Ентусиаст“ реализира една от най-вълнуващите поредици – „Живот на върха“ от Ана Годбърсън. Четирилогията ще ви пренесе в не толкова далчния XIX в. в Манхатън, когато вместо „Шанел“ и „Гучи“, на почит са не по-малко ефектните пищни бални рокли.
Enthusiast publishing
press

Комедийната легенда Джон Клийз ще се превъплъти в господин Тъпашки (RAR 430.3 KB)

„Ентусиаст“ издава книгата „Семейство Тъпашки“ у нас, чакаме лентата през 2012
23.01.2011
Book: The Twits

През 2012 г. почитателите на Разказвач №1 в света – Роалд Дал ще празнуват пред екраните. Именно за тогава е насрочена премиерата на филмовата версия на „Семейство Тъпашки“, по която вече работи Walt Disney Pictures, съвместно с продуцента на „Шрек“ – Джон Х. Уилямс.Това е втора продукция на Disney по книга на Роалд Дал след „Джеймс и гигантската праскова“ през 1996 г.
Enthusiast publishing
press

Какво бихте направили, ако знаете, че утре няма да ви има? (RAR 1.09 MB)

„Ентусиаст“ издава „Преди да умра“, първата книга от новата поредица Enthusiast Teen’s Books
12.01.2011
Book: Before I Die

На 28 юни, за радост на българските тийнейджъри и, разбира се, на техните родители, излезе първата книга от новата поредица на издателство „Ентусиаст“: Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри. Първата книга от поредицата „Преди да умра“ буквално разтърси тийнейджърите по цял свят. 
Enthusiast publishing
press

Бестселърът на Ню Йорк Таймс излиза на български (RAR 979.84 KB)

„Ентусиаст“ издава дебютния роман на Катрин Стокет - „Слугинята“
27.01.2011
Book: The Help

Тази година най-коментираната и продавана книга в световен мащаб идва у нас и безспорно ще превърне в най-вълнуващото литературно събитие на 2010 г. С нейната поява стартира и лятната читателска кампания на издателство „Ентусиаст“ през месец юни под надслов „С книга на море“. Книгата, разбира се, е бестселърът „Слугинята“ на Катрин Стокет, а голямата награда - уикенд на българското Черноморие.
Enthusiast publishing
press

Героят на Роалд Дал Чарли в ново приключение с Големият стъклен асансьор (RAR 394.44 KB)

„Ентусиаст“ издава продължението на „Чарли и шоколадовата фабрика“
12.01.2011
Book: Charlie and the Great Glass Elevator

От днес, 9 юни, младите читатели имат възможността да се срещнат отново със своя любим герой Чарли от шоколадовата фабрика на Роалд Дал, но този път в ново приключение с Големия стъклен асансьор. 
Enthusiast publishing
press

На Морската градина на РъБъ (RAR 1014.67 KB)

Иво Инджев и „Президент на РъБъ“ гостуваха на варненци
27.01.2011
Book: A President on the Edge

29 юни, Варна. Вчера в 19,00 часа издателство „Ентусиаст“ и Иво Инджев представиха книгата „Президент на РъБъ“ в морската столица – Варна. Събитието се състоя в кафе-сладкарница „Кристал“, Фестивален и конгресен център , срещу входа на Морската градина.
Enthusiast publishing
press

Истината за един „Президент на РъБъ“ от най-висша инстанция (RAR 501.69 KB)

В БЕСЕДКАТА с Иво Инджев
27.01.2011
Book: A President on the Edge

2 юни 2010 г., София. „Да имаме повече чуваемост“, пожела журналистът Иво Инджев на премиерата на новата си книга „Президент на РъБъ“, която издателство „Ентусиаст“ организира вчера от 18,00 часа в „Синият лъв“.
Enthusiast publishing
press

Книга-разследване за злоупотребата с властта, написа Иво Инджев (RAR 235.29 KB)

Издателство „Ентусиаст“ и журналистът Иво Инджев имат удоволствието да ви представят „Президент на РъБъ“. Книгата излиза на 2 юни 2010 г.
12.01.2011
Book: A President on the Edge

Издателство „Ентусиаст“ и журналистът Иво Инджев имат удоволствието да ви представят „Президент на РъБъ“. Книгата излиза на 2 юни 2010 г., когато ще бъде и официалното ѝ представяне в ресторант-градина „Синият лъв“.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Enthusiast | All rights reserved | www.enthusiast.bg