press

Надежда с адрес улица „Езерна“ (ZIP 178.31 KB)

Най-продаваният руски автор с втора книга в България
11.07.2011
Book: Home at Lake street

След успеха на книгата „Степни богове“, която „Ентусиаст“ издаде в края на миналата година, в средата на юли издателството публикува едно от най-запомнящите се заглавия на майстора на руската проза Андрей Геласимов – „Дом на улица „Езерна“. Книгата е предназначена за широка аудитория и предлага всичко, което е нужно на съвременния читател – увлекателен сюжет, криминална интрига, любовен триъгълник и неочакван край.
Enthusiast publishing
press

„Една женска усмивка“ изпраща читатели до Париж (ZIP 296.13 KB)

 „Ентусиастиздава любовния роман на Никола Баро, който покори читателите по света
15.07.2011
Book: A Woman’s Smile

Красиви жени, изпепеляваща любов, хубави книги, превъзходни ястия, забавни и странни срещи, неочаквани случайности– това са част от темите, на които това лято читателите ще могат да се насладят с горещия роман на френския писател Никола Баро – „Една женска усмивка“. Романът с лекота пренася читателя във френския свят и разкрива вълнуващия живот на Париж и издателския бранш.
Enthusiast publishing
press

Джоди Пико пише бестселъра си „Споделен живот“ по действителен случай (ZIP 643.42 KB)

 „Ентусиастиздава най-продаваната авторка според в. „Ню Йорк Таймс“
27.06.2011
Book: My Sister's Keeper

В разгара на лятото „Ентусиаст“издава книгата „Споделен живот“ на най-продаваната авторка според в. „Ню Йорк Таймс“– Джоди Пико. „Споделен живот“ е първата от поредицата книги на Джоди Пико, които издателството ще публикува.
Enthusiast publishing
press

След 16 години отсъствие Казандзакис отново на български (RAR 635.64 KB)

„Ентусиаст“ издава първата си книга на известния гръцки автор„Рапорт пред Ел Греко
13.06.2011
Book: Report to Greco

След 16 години отсъствие от българския книжен пазар „Ентусиаст“ връща творбите на Никос Казандзакис у нас. Издателството получи правата за издаване на книгите на най-коментирания гръцки автор и в началото на месец юни публикува едно от най-популярните му произведения - „Рапорт пред Ел Греко“.
Enthusiast publishing
press

Истински принц представи новата книга на Людмила Филипова „Аномалия“ (ZIP 1.01 MB)

Принц Флавио Киджи, прототип на главния герой от романа ѝ, дойде в България специално за премиерата
02.06.2011
Book: The Anomaly

31 май 2011 г., София. Вчера в столичния клуб Mascara Людмила Филипова представи новия си роман „Аномалия“ – съвместен проект на издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“. Общата маркетингова стратегия на издателствата е подкрепена от над двайсетпартньори.
Enthusiast publishing
press

Людмила Филипова за новия си роман „Аномалия“ (RAR 3.12 MB)

Две издателства държат правата за публикуване на новия роман на Людмила Филипова, над петнайсет партньори подкрепят проекта
31.05.2011
Book: The Anomaly

31 май 2011 г., София. Днес на пресконференция в Бакърената зала на ресторант Captain Cook Людмила Филипова представи новия си роман „Аномалия“, съвместен проект между издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“. Общата маркетингова стратегия на издателствата е подкрепена от над петнайсет партньори. Специално за премиерата на книгата от Рим пристигна принц Флавио Киджи, прототип на главния герой в романа.
Enthusiast publishing
press

Людмила Филипова представя новата си книга „Аномалия“ (ZIP 1.56 MB)

Две издателства държат правата за публикуване на новия роман на Людмила Филипова, над петнайсет партньори подкрепят проекта
31.05.2011
Book: The Anomaly

Людмила Филипова не е просто писател, а явление в съвременната българска литература. Тя отдавна е доказала, че книгите ѝ заслужават да покорят литературната сцена в световен мащаб, защото сюжетите им не отстъпват на световните бестселъри. Правата на някои нейни романи са продадени в Турция, Гърция, Русия, Сърбия и Кипър, по един тях - „Анатомия на илюзиите“, се снима международен сериал, а други два са в процес на филмиране – „Стъклени съдби“ и „Мастиленият лабиринт“. След общо пет успешни книги зад гърба си, в края на месец май Людмила Филипова провокира читателите с най-новия си роман „Аномалия“ - съвместен проект между издателствата „Сиела“ и „Ентусиаст“. Общата маркетингова стратегия на издателствата е подкрепена от петнайсет партньори.
Enthusiast publishing
press

Гай Кавазаки „проверява реалността“ с новите оръжия на маркетинга (RAR 334.06 KB)

„Ентусиаст“ издава на български известната книга-наръчник Reality Check на легендарния новатор и предприемач
19.05.201
Book: Reality Check

В края на месец май издателство „Ентусиаст“ публикува книгата „Проверка на реалността. Новите оръжия на маркетинга“ на една от най-ярките фигури в модерния свят на бизнеса - Гай Кавазаки. „Проверка на реалността“ е обобщение на всичко, което той е направил и видял, отнасящо се до създаването и управлението на големи организации. Ценните му съвети са приложими не само при полагането на основите на тези организации, но и във всеки етап от развитието им.
Enthusiast publishing
press

Иво Инджев събра стотици на светска проява пред Съветския паметник (ZIP 1.33 MB)

„Ентусиаст“ представи новата книга на журналиста „Течна дружба
18.05.2011
Book: Fluid Friendship

17 май, София. Въпреки дъждовното време стотици почитатели на Иво Инджев дойдоха пред Паметника на Съветската армия, където за 18:30 ч. бе насрочена срещата им с журналиста по повод новата му книга „Течна дружба“, издание на „Ентусиаст“. Дъждът ни най-малко не смути привържениците му, които сформираха огромна опашка за автографи половин час преди появата на Иво Инджев. Съобразно законовите изисквания, обществената проява бе под надзора на полицията. Органите на реда се увеличаваха успоредно с умножаването на тълпата, която посрещна журналиста с бурни аплодисменти.
Enthusiast publishing
press

Иво Инджев развенча мита за „вечната дружба“ между България и Русия (RAR 433.97 KB)

„Ентусиастиздава новата книга на журналиста „Течна дружба
18.05.2011
Book: Fluid Friendship

След успеха на бестселъра „Президент на РъБъ“, верен на своите привърженици и почитатели Иво Инджев зарадва читателската аудитория с новата си книга „Течна дружба“, която „Ентусиаст“ публикува в средата на месец май. В нея журналистът окончателно развенчава митовете и клишетата за „вечната дружба” между България и Русия, превърнала се отдавна в „течна дружба“. Книгата е опит да се говори за реабилитацията на поробената истина за отношенията ни с фатално важния за България „Дядо Иван Грозни“ и разкрива непознати епизоди от нашата съвременна история, за които читателите ще научат за първи път. „Течна дружба“ възкресява разклатеното българско самочувствие, но без отчаян призив за търсене на поводи за гордост в миналото, на които би могло само да се закрепи.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Enthusiast | All rights reserved | www.enthusiast.bg