Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galleria Stara Zagora

25.01.2011
На 8 януари 2011 г. Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galeria Stara Zagora. Гостуването на авторът на „FaceБуки“ в града на липите се осъществи по покана на книжарница „Хермес“, с любезното партньорство на издателство Enthusiast и домакините от Mall Galleria Stara Zagora.
Enthusiast publishing

Любен Дилов-син ще сподели своя фейсбук дневник - „FaceБуки“, със старозагорци

27.01.2011
8 януари 2011 г., Стара Загора.След редица участия в София, Бургас, Ямбол и Пловдив, в началото на 2011 г. Любен Дилов-син ще зарадва и почитателите си от Стара Загора.Kнижарница „Хермес“организира среща с читателивъв фоайето на Mall Galleria, ет. 3 срещу книжарницата,от 17:00 ч.
Enthusiast publishing

Изпратихме годината с още една от детските истории на Роалд Дал от „Ентусиаст“ – „Костенурке, костенурке“

01.02.2011
На 29 март 2010 г. издателство „Ентусиаст“ стартира своята дейност с една от най-вълнуващите истории на разказвач № 1 в света Роалд Дал – „Фантастичният господин Фокс“. От този момент историите за деца от Дал станаха емблематични за издателството, а на 13 септември за първи път у нас беше отбелязан Световният ден на Роалд Дал с кампанията „Не ме безпокойте, чета!“ на „Ентусиаст“, която донесе много приятни емоции и подаръци за почитателите на писателя. Последната книга за 2010 г., с която издателството зарадва читателите, бе „Костенурке, костенурке“, отново от Роалд Дал.
Enthusiast publishing

„Моят Свети Валентин“ - бестселър на Ню Йорк Таймс за тийнейджъри

01.02.2011
След успеха на първите две заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри - „Преди да умра“ от Джени Даунам и „Красиво зло“ от Ребека Джеймс, „Ентусиаст“издаде бестселъра на Ню Йорк Таймс за 2010 г. – „Моят Свети Валентин“от Лорън Оливър. Книгата е тотален хит сред тийнейджърите по цял свят и неслучайно заема водещо място сред 40-те най-добри книги за подрастващи в класацията на „Пъблишърс Уикли“през настоящата година. „Моят Свети Валентин“е с номинация за най-добър роман за тийнейджъри в класацията на „Романтик Таймс“и заема завидна позиция в топ 100 на Amazon.com, където заглавието се радва на огромен интерес сред младите читатели.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Enthusiast | All rights reserved | www.enthusiast.bg