Online Bookstore
Title:Holding Up the Universe
Author: Jennifer Niven
Translated by:Margarita Terzieva
Cover design by:Fideliya Koseva
ISBN:978-619-164-237-3
Pages:336 pages
Cover:Paperback
Size:14 х 21 cm
Price:15,00 lv.
 
Всички мислят, че познават Либи Страут – „най-дебелата тийнейджърка в Америка“. След смъртта на майка ѝ тя се затваря вкъщи, за да се справи с мъката от загубата. Няколко години по-късно Либи е много променена и готова да напусне пределите на дома си, да се върне в училище, да намери нови приятели, да се влюби... Готова е да се възползва от всяка възможност, която животът предлага.

Всички мислят, че познават Джак Маслин. Той е наперен самохвалко, но също така владее до съвършенство умението да дава на хората онова, което искат. И да се вписва навсякъде. Никой обаче не знае, че Джак пази тайна: той страда от рядка болест и не може да разпознава лица. Дори родителите и братята му са като непознати за него.

Един ден Джак среща Либи. Двамата са въвлечени в жестока училищна игра и докато изпълняват наказанието си, с изненада установяват, че колкото повече време прекарват заедно, толкова по-малко самотни се чувстват. Защото понякога срещата между двама наистина може да промени света – неговия и твоя. 
Дженифър Нивън предлага на читателите си трогателна и вълнуваща любовна история за предизвикателството да намериш онзи човек, който те вижда и обича такъв, какъвто си.
 
„Вселената на раменете ми“говори за универсалната нужда на човек да бъде разбран, да бъде желан. И точно това прави романа такова невероятно четиво!
TeenVogue.com
 
„Вълнуващо! В основата на тази история е пътят към личностното израстване и към умението да обичаме себе си.“
Bookish.com
MEDIA FOR: Holding Up the Universe

Дори тежестта на Вселената не е непосилна, когато е споделена
Важно е да виждаш и да бъдеш видян
MORE FROM THIS AUTHOR:

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Enthusiast | All rights reserved | www.enthusiast.bg