Внимание! „Ентусиаст“ предизвиква феновете на криминални романи!

Сподели като коментар любимия си цитат от криминален роман на Enthusiast и спечели завладяващото скандинавско криминале „Пепеляшките” от Кристина Улсон.
                           
Побързай, имаш само седмица време!
 
Научи повече за правилата и условия за участие в играта:
 
1.      Организатор на конкурса е издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, ЕИК 200365823, със седалище и адрес на управление: София, ул. „Аксаков“ 7А, ет. 4.
2.       Организаторът си запазва правото да допълва или да променя правилата за участие в конкурса, като промените влизат в сила след публикуването им на фейсбук страницата на издателство „Ентусиаст“, откъдето участниците следва да се информират за тях.
3.      Играта се провежда в срок от: 16 октомври 2014 г. до 23 октомври 2014 г. включително.
4.      Печелившият ще бъде избран на случаен принцип чрез жребий и ще бъде обявен на 24 октомври 2014 г. в страницата на издателство „Ентусиаст“ във фейсбук.
5.     Един от всички участници, споделили като коментар своя любим цитат от криминален роман на издателство „Ентусиаст”,ще получи подарък книга -  „Пепеляшките“ от Кристина Улсон.
6.  Печелившият ще получи своят подарък книга както следва: лично от офиса на издателство „Ентусиаст“ в едномесечен срок след обявяването му за гр. София, по Български пощи на посочен от него адрес за останалите населени места от страната.
7.   Правилата на играта са изготвени от организатора издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД. Те са публично оповестени и достъпни за целия период на конкурса на http://enthusiast.bg/.
8.   С участието си в конкурса, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите правила.
9.   Всеки потенциален съдебен спор между организатора на конкурса издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, и участниците в него се разрешава по взаимна уговорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се разрешава от компетентните органи.
 

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg