„Стани преводач на Роалд Дал“

Искаш ли да получиш като подарък най-новата книга на Роалд Дал, издадена от Ентусиаст?

Участвай в конкурса на издателство „Ентусиаст“ и спечели книга по избор от Разказвач № 1.
 
През 2014 г. се навършват 50 години от публикуването на „Чарли и шоколадовата фабрика“, а датата 13 септември е обявена за Световен ден на Роалд Дал. В края на август тази година, една литературна сензация зарадва почитателите на Уили Уонка – представена бе непубликувана част от „Чарли и шоколадовата фабрика“.

Стани преводач на мистериозната чернова на Роалд Дал. Забавлявай се с героите от най-известната книга на Разказвач № 1.

Наградата за най-добрия преводач ще бъде книга по избор на Роалд Дал или най-новото заглавие на издателство „Ентусиаст“ от британския писател – „Огромният крокодил. “
 
Нека конкурсът „Стани преводач на Роалд Дал“ започне...

Последвай линка и преведи оригиналния текст от непубликуваната чернова: http://enthusiast.bg/en/v/become-a-translator-of-roald-dahl-10802.html

Очакваме твоя превод на e-mail: office@enthusiast.bg.
 
Научи повече за правилата и условия за участие в конкурса:
 
1.      Организатор на конкурса е издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, ЕИК 200365823, със седалище и адрес на управление: София, ул. „Аксаков“ 7А, ет. 4.
2.       Организаторът си запазва правото да допълва или да променя правилата за участие в конкурса, като промените влизат в сила след публикуването им на фейсбук страницата на издателство „Ентусиаст“, откъдето участниците следва да се информират за тях.
3.      Организаторът става притежател на авторските права върху преводите, изпратени от участниците. Организаторът ще публикува текста, който ще бъде отличен за най-добър в конкурса и се приема, че авторът на текста отстъпва доброволно своя превод.
4.       Конкурсът се провежда в срок от: 15 септември 2014 г. до 12 октомври 2014 г. включително.
5.       Най-добрият превод ще бъде избран от редакторите с дългогодишен опит на издателство „Ентусиаст“.
6.       Конкурсът приключва на 12 октомври 2014 г., а най-добрият превод ще бъде обявен на 31 октомври 2014 г. в страницата на издателство „Ентусиаст“ във фейсбук.
7. Описание на наградата:
Наградата за най-добър превод ще бъде книга по избор от издадените заглавия на Роалд Дал от издателство „Ентусиаст“.
8.   Правилата на играта са изготвени от организатора издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД. Те са публично оповестени и достъпни за целия период на конкурса на http://enthusiast.bg/.
9.   С участието си в конкурса, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите правила.
10.   Всеки потенциален съдебен спор между организатора на конкурса издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, и участниците в него се разрешава по взаимна уговорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се разрешава от компетентните органи.
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg