Играта „Стани звезда със своята коса“ приключи


Мили дами,
 
Играта „Стани звезда със своята коса“, организирана по повод новата книга на топ коафьора Жоро Петков „Косата днес. Стъпка по стъпка с Жоро Петков“, приключи. Ето кои са печелившите:
 
Голямата награда – професионална фотосесия – печелят:
 
1.       Станка Николова Стоицова от гр. Съединение, обл. Пловдив
2.       Ния Аргирова Аргирова от гр. Дупница
3.       Мария Пейчева Пеева от гр. Ямбол
4.       Биляна Анастасова Тодорова от гр. София
5.       Мирослава Христова Николова от гр. Севлиево
 
Фотосесията ще се проведе на 8 юли, неделя, в 14:00 ч. на адрес: гр. София, ж. к. Света Троица, бл. 347, където се намира фотографското студио на Костадин Кръстев – Коко „Студио 7“ (до сладкарница „Неделя“). Телефон за контакт в деня на фотосесията: 0887 96 94 59 – Жоро Петков.
 
Професионална фотосесия включва – прическа от Жоро Петков, грим от Слав Анастасов и 5 обработени фотографии на електронен носител от Костадин Кръстев, като печелившите трябва да осигурят и носят със себе си своя официален тоалет в деня на фотосесията.
 
Поощрителна награда – подаръчен комплект за коса от Schwarzkopf– печелят:
 
1.       Феризе Басриева Чавдарова от с. Вълкосел, обл. Благоевград
2.       Дияна Иванова Христова от гр. Стара Загора
3.       Ивиана Христова Крумова от гр. Търговище
4.       Магдалена Димова Маринова от гр. Габрово
5.       Миглена Здравкова Иванова от гр. Силистра
6.       Костадинка Иванова Чалъкова от гр. Мадан
7.       Гълъбина Димитрова  Цветанова от гр. Етрополе
8.       Славка Димова Желева от гр. Варна
9.       Анелия Николова Щерева от гр. Дупница
10.   Антоанета Цветанова Атанасова от гр. София


 
* Печелившите от играта са избирани на случаен принцип чрез жребий пред нотариус и обявени на официалния сайт на Жоро Петков (www.joropetkov.com), както и на корпоративния сайт на издателство „Ентусиаст” (www.enthusiast.bg) на 18 юни 2012 г., съобразно условията на играта.
 
* Спечелилите големите награди ще бъдат уведомени по телефон и имейл за мястото, датата и часа на фотосесията. Организаторите не носят отговорност за неявяването им в определения ден за фотосесия и няма да компенсират неявилите се.
 
* Участниците, които спечелят една от петте фотосесии, могат да преотстъпят наградата си на трето лице, ако са спазени всички условия на играта „Стани звезда със своята коса”, но е необходимо предварително да информират организаторите на тел. 02/ 943 87 16.
 
* Всички направени кадри по време на фотосесията са собственост на организатора „Алто комюникейшънс енд пъблишинг” ООД и той си запазва правото да ги ползва за рекламни цели. Участниците в играта „Стани звезда със своята коса” се съгласяват кадрите да бъдат използвани от организаторите без да бъде заплащано допълнително за това.
 
* Коафьорските услуги, част от фотосесията, включват подстригване, сешоар и официална прическа без допълнителни фризьорски услуги.
 
* Спечелилите подаръчен комплект за коса от Schwarzkopf ще получат своята поощрителна награда по куриер за района на София или по Български пощи за останалите градове на посочения в талона адрес за кореспонденция.

* За повече информация свържете се с нас на тел. 02/ 943 87 16.
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg