Познай цитата

Искаш ли да получиш като подарък най-новия роман на Никола Баро?
 
Участвай в забавната игра на издателство „Ентусиаст“ и спечели книгата „Една вечер в Париж“.
 
Никола Баро завладя читателите още с първата си книга „Една женска усмивка“, която автоматично се превърна в бестселър в цяла Европа. След успеха на „Една женска усмивка“ на българския книжен пазар веднага, последва и книгата „Жената на моя живот“. Романтика, любов, прекрасен хумор – това е стилът на френския автор. Издателство „Ентусиаст“ предлага забавна игра на всички, които вече са чели романите на Никола Баро. Вярваме, че играта ще бъде интересна и за останалите, които все още не са открили колко приятен и завладяващ е авторският почерк на Баро.
 
Всеки ден на страницата ни във фейсбук, ще публикуваме цитат от книгите „Една женска усмивка“ и „Жената на моя живот“, от вас очакваме да познаете от коя от двете книги е краткият откъс. Играта ще продължи 12 дни – всеки ден ще публикуваме цитат, а вие ще имате 24 часа на разположение да познаете от кой от двата романа на Никола Баро е той. Всички отговорили правилно ще участват в томбола за награда в края на играта.

Ела още сега и участвай тук:
 
Нека играта „Познай цитата“ започне...
 
Научи повече за правилата и условия за участие в играта:
 
1.  Организатор на играта е издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, ЕИК 200365823, със седалище и адрес на управление: София, ул. „Аксаков“ 7А, ет. 4.
2.  Организаторът си запазва правото да допълва или да променя правилата за участие в играта, като промените влизат в сила след публикуването им на фейсбук страницата на издателство „Ентусиаст“, откъдето участниците следва да се информират за тях.
3.  Играта се провежда на български език в срок от: 28 август 2014 г. до 8 септември 2014 г. включително.
4.  Играта приключва на 8 септември 2014 г., а спечелилите наградите ще бъдат обявени на 9 септември 2014 г. на страницата на издателство „Ентусиаст“ във фейсбук.
5.  Условия за участие в играта:
Желаещите да вземат участие в играта трябва да изпълнят поставената от организатора задача в обявения срок:
·         Да познаят цитата, който се публикува на страницата на издателство „Ентусиаст“ във фейсбук.
·         Участниците следва да харесат, споделят и да дадат своя отговор като коментар под публикацията.
·         След публикуване на цитата, участниците имат 24 часа да отговорят от коя книга на Никола Баро е даденият цитат.
·         Участниците имат право да участват само по веднъж в играта в рамките на 24 часа, като дадат еднократно своя коментар на поставената задача.
·         24 часа след публикуването на цитата, организаторът ще оповестява верния отговор.
·         Всички участници, дали правилен отговор, участват в томбола за награди в края на играта.
·         „Една вечер в Париж“ е третият роман на Никола Баро, който издателство „Ентусиаст“ предлага на читателите. Вече издадени от автора са романите: „Една женска усмивка“ и „Жената на моя живот“.
·         Участниците имат право да участват само по веднъж в играта в рамките на 24, като дадат еднократно своя коментар на поставената задача.
·         24 часа след публикуването на цитата, организатора ще оповестява верния отговор. Всички участници, дали правилен отговор, участват в томбола за награди в края на играта.
·         След приключването на играта на случаен принцип чрез жребий ще бъдат изтеглени трима от всички участвали в играта, които ще получат по една от посочените награди.
·         Печелившите участници следва да се свържат на посочените от организатора телефони, за да уговорят с него получаването на наградата си: 02/ 793 87 16, 02/ 943 87 18.
6.  Описание на наградите:
Наградите в играта са общо три: 3 книги на най-новия роман на Никола Баро – „Една вечер в Париж“, издаден на 25.08.2014 г.
7.  С участието си в играта, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите правила.
8.  Всеки потенциален съдебен спор между организатора на играта издателство „Ентусиаст“, част от „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, и участниците в нея се разрешава по взаимна уговорка. При невъзможност за постигане на такава, спорът се разрешава от компетентните органи.

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg