Премиера на книгата „Непреодолимо желание"

На 12 юли от 18:00 ч. в най-голямата книжарница у нас – Книжен център „Гринуич“, Сергей Устинов представи на българските читатели най-новия си детективски роман „Непреодолимо желание“, публикуван у нас от издателство „Ентусиаст“. Романът, пожънал вече завиден успех в Русия, предлага всичко, което трябва да притежава един истински качествен трилър: преследване, любов, тайнствена серийна убийца, загадъчни произшествия и изкусно заплетена интрига.
 
Вечерта на официалната премиера откри Виктория Бисерова от издателство „Ентусиаст“. Тя приветства гостите с добре дошли и сподели, че не се съмнява, че със своя вълнуващ сюжет, „Непреодолимо желание“ ще се нареди сред най-четените криминалета това лято. Книгата представиха известният български писател и поет Любомир Левчев, близък приятел и съмишленик на Устинов, и поетесата Надя Попова, която е преводач на романа от руски. „За мен е истинско удоволствие и привилегия да съм участник в българското издание на тази книга“, сподели с присъстващите Надя Попова.
 
„Устинов е от ярко талантливите съвременни руски белетристи, обсебен от криминалния жанр. Употребявам този израз „обсебен“, защото подозирам, че не той е избрал жанра си. Сергей пресъздава такава действителност, каквато аз не съм виждал, макар да минавам за стар писател на Русия. Като че ли бъдещето е наело писателя за частен детектив, който да проучи неговите тайнства и да му каже струва ли си да настъпва вече“, разкри Любомир Левчев.
 
Специално за гостите на събитието Сергей Устинов разкри, че подготвя следваща книга, в която главен герой отново ще бъде Стас Северин, но запази подробностите в тайна като изненада за читателите.
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg