Гай Кавазаки за първи път в България!

Вярвате или не, на 22 май 2012 г. Гай Кавазаки ще гостува за първи път в България! „Бащата на евангелисткия маркетинг“ идва у нас по покана на консултантска фирма „Проджекта“, водеща в управлението на проекти и носител на наградата „Бизнес събитие на годината 2011“. Тя организира специален семинар с негово участие. Събитието, което несъмнено ще бъде едно от най-запомнящите се тази година за бизнеса у нас, ще даде дългоочаквана възможност почитателите на Гай Кавазаки най-после да се срещнат на живо със символа на Силициевата долина. Семинарът „Новата бизнес реалност и изкуството да очароваш“ е предназначен за представители на организациите, които искат да се изправят срещу новите бизнес реалности и да променят света. Освен безценни съвети за справяне с новата бизнес реалност, посетителите ще имат възможност да получат и автограф с най-новата му книга – „Изкуството да очароваш“, дала име и символна семинара – книжната пеперуда, използвана в оригинала на корицата.
 
Точно година след появата на „Проверка на реалността“, издателство „Ентусиаст“ публикува у нас и книгата „Изкуството да очароваш“, чиято премиера ще се състои ексклузивно по време на семинара.

В програмата на семинара е преведено специално време за раздаване на автографи, а участниците ще имат възможност да закупят на място най-новата книга на Гай Кавазаки. „Изкуството да очароваш“едесетото заглавие на  световноизвестния автор. В книгатаКавазаки споделя с читателите и последователите си някоитънкости относно това как да очароваш хората около себе си, за да печелиш партньори, клиенти и почитатели на продуктите, които произвеждаш. Спира се на основните фактори в този процес – как да се харесаш, как да печелиш уважение и как да накараш хората да работят с ентусиазъм и отдаденост. Защото когато всичко това е налице, успехът е въпрос само на време и много работа.  Показателно за подхода на Гай Кавазаки са думите на Стив Джобс казва за една от неговите книги: „Ясно изразява това, което ни струваше години на грешки, за да научим. Бих платил много пъти коричната цена, за да можех да я прочета преди десет години.“

За повече информация и регистрация посетете официалния сайт на събитието: www.kawasaki-seminar.com.
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg