София продължава да "диша"

На 21 август, неделя, между 16:00 и 21:00 ч. популярното семейство господин Театър и госпожа Литература канят столичани в летния си дом на ул. "Ангел Кънчев".

От 18:00 ч. за всички с желание за творчески изяви и богата фантазия, за читателите на романа "Аномалия", за любопитните да научат повече за света отвъд десктоповете или просто за търсачите на приятните мигове, издателствата "Сиела" и "Ентусиаст", и писателката Людмила Филипова ви канят да почувстваме и изобразим заедно атмосферата на един от най-вълнуващите романи на годината "Аномалия". 

Желаещите ще имат възможност не само да изобразят на специални платна представата си за мистичния герой Айн и неговия свят от романа "Аномалия", но и да послушат музика, да потанцуват, да разговарят с автора на романа Людмила Филипова, както и да получат автограф.

По време на събитието посетителите ще могат да видят и прекрасните фотографии на Любомир Милчев ДЕНДИ от най-новата му книга "София Енигма-Стигма", издание на "Ентусиаст".  Фотоизложбата се реализира със съдействието на "Ориндж Център".
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg