(С)Хвани го, ако можеш... перфектният партньор(С)Хвани го, ако можеш... перфектният партньор
Книгата на любовният гуру Матю Хъси дава съвети

Навръх Свети Валентин Матю Хъси, любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

"(С) Хвани го, ако можеш" - се нарича книгата, в която известният ментор споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които си задават хиляди.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети.

Британската преса дори започва да го нарича "истинския Хич" по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе "доктор по срещите".

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. "Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора."

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2018/02/14/s-hvani-go-ako-mojesh-perfektniiat-partnior.368037
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg