Актьорите от сериала „Седем часа разлика“ - герои в книга

Вчера, когато чествахме Деня на народните будители, в столичния клуб MASCARA издателство „Ентусиаст“отбеляза с шумно парти излизането на „Кой кой е в „Седем часа разлика“ – специалното издание, посветено на хитовия сериал.В официалната част на събитието участие взеха авторите на луксозното издание, които са и сценаристи на семейната сага - Милена Фучеджиева, Любен Дилов-син, Елена Илиева и Димитър Христов.Сред гостите на партито бяха почитатели на филма, както и голяма част от актьорския състав на „Седем часа разлика“– Малин Кръстев, Евелина Борисова, Александра Раева, Тони Минасян, Боряна Братоева, Николай Станчев, Линда Русева, Тодор Дърлянов, Калин Сърменов, Васил Банов, Николай Сотиров и др. Присъства и продуцентът и главен режисьор на сериала - Магърдич Халваджиян от Global Films.
 
Пред гостите на събитието, авторите на изданието разкриха много любопитни и забавни факти около съвместната си работа на снимачната площадка и написването на книжния вариант. „Ентусиазмът и иновацията са ключът за успеха на младия екип“, сподели Любен Дилов-син, което според него заляга дълбоко в завидните резултати на проекта. Колегите му сценаристи го подкрепиха, че основно черпят вдъхновение от „слънчевите хора, с които е удоволствие да се работи“.
 
Специалното издание „Кой кой е в Седем часа разлика“съдържа кратки истории от преди започването на филмовото действие, автентични кадри от снимачната площадка, както и ексклузивни текстове, които зрителите няма как да видят през екрана. Те разказват за разликата от седемте часа между София и Ню Йорк, като действието в тях се развива успоредно в двата космополитни града.
 
Героите от сериала и съответно от изданието са прототипи на реални лица, като авторите са се опитали да направят буквални или обобщени образи. Някои от тях са претърпели трансформация в хода на снимките. Милена Фучеджиева разкри например, че образът на Чушката първоначално е замислен да бъде по-лъчезарен човек, а не дразнещ персонаж, какъвто е във филма, но актьорът Емил Котев е допринесъл той да се промени в тази посока.
 
Сценаристите споделиха любопитни подробности за предстоящото в следващите епизоди на „Седем часа разлика“. Във втория сезон планират да поканят за актьори хора, които действително живеят отвъд Океана и ще играят себе си във филма. Според Любен Дилов-син навсякъде има реални прототипи на сънародниците ни емигранти, които водят шарен живот.
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg