Вземи подарък - безплатна книга

Купи книга на стойност над 9.98 лв., издадена от  „Ентусиаст“ и „Апостроф“ и получи промоционален стикер.
 
Събери 5 стикера и ги залепи в промоционалния талон на играта.
 
Попълни своите контакти в талона и избери любимо заглавие.
 
Получи своята безплатна книга!


Условия на играта:
Купете книга, издадена от издателствата „Ентусиаст“ и „Апостроф“, и съберете промоционални стикери! За всяка покупка на книга на двете издателства на стойност над 9.98 лв. получавате промоционален стикер, произведен и собственост на „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, собственик на марките „Ентусиаст“ и „Апостроф“.
 
Съберете 5 бр. стикери и ги залепете на обозначените места в промоционалния талон на играта. Талоните са безплатни и могат да бъдат намерени на касите на посочения търговски обект.
 
Попълнете своите контакти в промоционалния талон и го предайте на касата на търговския обект.
 
Изберете и получете безплатно 1 книга, издадена от „Ентусиаст“ или „Апостроф“ и налична в търговския обект. Попълнените талони може да използвате до 22 април 2016 г.
 
 
Допълнителни условия:
Промоцията не важи за книгите „Приказка за вълшебната флейта“, „333 любопитни тайни за деца“ и „Моят луд век“, за които се дължи 50% от коричната им цена.
 
В играта участват коректно попълнени талони с ненарушена визия и със събрани и залепени 5-те стикера от промоцията. Промоционалните талони остават в търговския обект, който предоставя безплатната книга. Промостикерите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
 
Допълнителна информация можете да получите на уеб сайта на Книжен център „Гринуич“ www.greenwich.bg и издателство „Ентусиаст“ www.enthusiast.bg 
 
Телефон за контакт с организаторите на промоцията:  +359 2 943 87 16
 
Период на провеждане на играта:22.02.2016 г. – 17.04.2016 г.
Място на провеждане на играта:Книжен център „Гринуич“
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg