Париж за всеки!Това лято се очертава да бъде още по-горещо и незабравимо с книгата „Една женска усмивка“. Всеки екземпляр носи уникален код, който може да донесе на читателите много приятни изненади. Един от всички, регистрирали своя код на paris.bookzone.bg до 31 август 2011 г. може да спечели голямата награда екскурзия за двама до Париж, а десетима от тях - стилен книжен аксесоар.

Условия за участие

*  Покупката на книгата „Една женска усмивка“ е залог за участие в играта „Париж за всеки“.
*  Всеки екземпляр от книгата „Една женска усмивка“ носи уникалния код, с който може да се регистрира само един участник.
*  Голямата награда - екскурзия за двама до Париж, включва два двупосочни самолетни билетa София-Париж-София, 4 дни, 3 нощувки в хотел 3 звезди.
*  За валидни се приемат регистрациите на  участниците, посочили своя уникален код от разделителя в  книгата „Една женска усмивка“, трите си имена, e-mail, адрес за кореспонденция и телефонен номер за обратна връзка от 4 юли до 31 август 2011 г., включително, на формата за регистрация на страницата paris.bookzone.bg.
*  Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип чрез жребий пред нотариус и обявени на paris.bookzone.bgна 1 септември 2011 г.
*  При връчване на наградата от победителя ще се изисква разделителя с уникалния код, с който се е регистрирал. Ако двама участници в играта се регистрират с еднакъв код, организаторите на играта ще се свържат и с двамата, за потвърждение на кода. Регистрацията на този, който не притежава разделител с уникалния код, ще бъде изтрита.
*  Служителите на „Уеб Пъблишинг Хаус
АД и „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД, и техните семейства не могат да участват в играта.

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg