Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galleria Stara Zagora

На 8 януари 2011 г. Любен Дилов-син се срещна с читатели в Mall Galeria Stara Zagora. Гостуването на авторът на „FaceБуки“ в града на липите се осъществи по покана на книжарница „Хермес“, с любезното партньорство на издателство Enthusiast и домакините от Mall Galleria Stara Zagora.

Любен Дилов-син отдели повече от два часа за разговори с читатели и журналисти от местните медии. Дискусията бе много приятна и непринудена. Засегна най-различни теми – от появата на „FaceБуки„ до актуални на ежедневието ни социални теми.

Собственикът на книжарница „Хермес“ – г-н Стойо Вартоломеев – подари на Любен Дилов-син книгата „Какво трябва да знаем за вирусните хепатити и как да се предпазваме от тях“ в контекста на върлуващия хепатит „A” в Стара Загора. Имаше и друг подарък – малка бутилка зелева чорба, тъй като 8 януари се смята за празник на притежателите на зелева чорба след тежките именни дни.

Срещата завърши с множество автографи и атрактивен фотос на г-н Вартоломеев и Любен Дилов-син в духа на корицата на „FaceБуки“.

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg