press

Прея и „Всички наши места“ (RAR 2.11 MB)

Песен и видеоклип, вдъхновени от едноименната книга от Дженифър Нивън
29.10.2015
Относно: Всички наши места

На 29 октомври, четвъртък,Прея представи песента и видеоклипа „Всички наши места“  в уютната обстановка на Книжен център „Гринуич“. Историята на красивия проект започва преди няколко месеца, когато издателство „Ентусиаст“ подарява на Прея един от първите екземпляри на романа „Всички наши места“ на български език с идеята да работят заедно по създаване на песен към книгата. Талантливата изпълнителка не само е вдъхновена от книгата, но сама написва текста към композицията на Боян Христов. Резултатът надминава очакванията на всички замесени в проекта, а броят им непрекъснато се увеличава. Лейбълът на Прея Монте Мюзик се доверява на младия режисьор Бойко Щоновот ScreenMixer.com за снимките на клипа, който работи с екипа си няколко снимачни дни на различни локации, докато създадат въздействащото видео, което допълнително засилва емоцията на песента. Бойко Щонов селектира с кастинг актьорите във видеото - Стоян Габровски и Дели Добрева, които успешно пресъздават образите на Финч и Вайълет от романа „Всички наши места“ от Дженифър Нивън. Музикалният продуцент Графа се обръща към Борислав Бояджиев и Румен Бояджиев-син за аранжимента на песента. 
Enthusiast publishing
press

Култовата сага „Ейглетиер“ вълнува отново (RAR 1.66 MB)

„Ентусиаст“ публикува втора книга от прочутата трилогия на Анри Троая  
21.10.2015
Относно: Гладът на лъвчетата

Анри Троая започва да пише поредицата за семейство Ейглетиер през 1965 г. Първата книга от трилогията е публикувана в България през 1968 г., а през годините е преиздавана многократно. Историята се превръща в любима за много поколения читатели, а новите издания на „Ентусиаст“ я представят по съвременен начин, провокирайки интереса и на по-младата аудитория. През април се появи ново издание на първата част – „Семейство Ейглетиер“ – от трилогията на френския класик. През октомври издателството публикува и дългоочакваната втора книга - „Гладът на лъвчетата“.
Enthusiast publishing
press

Есенна книготерапия (RAR 2.5 MB)

„Щастливото градче“ –„слънчев“ роман, който щедро раздава добро настроение
10/2015
Относно: Щастливото градче

В началото на есента издателство „Ентусиаст“ публикува роман, който е истинска книготерапия. „Щастливото градче“ е книга, която ще ви инжектира огромна доза добро настроение, ще ви зареди с много оптимизъм и ще ви вдъхне надежда. Написан с прекрасно чувство за хумор, романът разказва за най-обикновени човешки съдби, които ще ви вдъхновят и ще ви развълнуват силно. Не пропускайте тази книга – тя със сигурност няма да ви разочарова! Талантливата Лоредана Лимоне майсторски изгражда приказна фабула, към която добавя и малко „крими“ елемент, за да направи тази история привлекателна за всеки читател, без значение от литературните предпочитания и възраст.
Enthusiast publishing
press

Разбери как функционира тялото ти... само за 30 секунди (RAR 3.21 MB)

Новазабавна и интересна книжка в поредицата на Enthusiast Children’s Books „Човешкото тяло в 30 секунди“ от Ана Клейбърн и Уесли Робинс
29.09.2015
Относно: Човешкото тяло в 30 секунди

Тази книжка повежда читателите на невероятно пътуване през човешкото тяло. 30 ключови теми са изследвани с помощта на бързи малки обобщения и лесно запомнящи се факти и информация.
 
Със страхотните си мини-поръчения, които ти помагат да изпробваш удивителните неща, които може да прави тялото ти, и завладяващите цветни илюстрации на всяка страница, тази книжка е нов и забавен поглед към чудесата на човешкото тяло.
Enthusiast publishing
press

Прочети, разбери и научи (RAR 3.93 MB)

Нова, забавна и интересна книжка в поредицата на Enthusiast Children’s books „Изобретенията в 30 секунди“ от Д-р Майк Голдсмит и с илюстрациите на Крис Андерсън.
29.09.2015
Относно: Изобретенията в 30 секунди

Научи любопитни факти за 30 изобретения, без които трудно би могъл да си представиш живота днес. Информацията е поднесена по кратък и ясен начин и е придружена от вълнуващи мисии, които ще ти помогнат да научиш повече.
Занимателните текстове заедно със забавните и пъстри илюстрации на всяка страница правят от тази книга полезен и интересен справочник за най-важните изобретения в света.
Enthusiast publishing
press

Зов за промяна (RAR 3.32 MB)

„Дъщерята на слугинята– сага, посветена на живота на една чернокожа жена в разкъсвана от расови противоречия Южна Африка
10/2015
Относно: Дъщерята на слугинята

Жизнеутвърждаваща история за приятелство, което надмогва разделението. Истинските личности и събития, вдъхновяват авторката Барбара Мъч да напише тази зашеметяваща история, определяна като световен феномен. „Дъщерята на слугинята“вече е продадена в седем страни, включително и в САЩ.
Enthusiast publishing
press

101 начина за промяна (ZIP 1.48 MB)

Да, точно ти можеш да спасиш планетата!
17.09.2015
Относно: Ти можеш да спасиш планетата

ВНИМАНИЕ: Поколението на твоите родители е замърсило планетата. Сега се пада на ТЕБ да я спасиш.
Тази книга е пълна с умни, практични и забавни предложения, които можеш да осъществиш, за да настъпи истинска промяна в бъдещето на нашата планета.
Enthusiast publishing
press

Вечна класика (RAR 1.4 MB)

„Ентусиаст“ публикува романа на Ф. Скот Фицджералд - „Красиви и прокълнати“ 
02.09.2015
Относно: Красиви и прокълнати

Лукс, блясък, пари, пътешествия и алкохол. Двама млади и тяхната история, наситена емоционално и толкова истинска, колкото самия живот. Антъни е образован и жизнерадостен младеж, действащ като магнит и за жени, и за мъже. Глория е превъплъщение на красотата в най-чистата ѝ форма, източник на щастие за Антъни и обект на неговото най-голямо желание. И той я получава. Двамата се чувстват самодостатъчни. Имат живот, който ги задоволява, и бъдеще, което изглежда обещаващо. Това е роман за човешките мечти, които се превръщат в реалност. Но какво се случва след това? И ще могат ли героите на Фицджералд да понесат последствията от сбъднатите си желания? 
Enthusiast publishing
press

Дюпен, Комисар Жорж Дюпен (RAR 6.79 MB)

Нов криминален роман от Жан-Люк Баналек –  „Бретонски прибой“. Вторият случай на комисар Дюпрен.
26.08.2015
Относно: Бретонски прибой

Един парижанин „заточен” в Бретан като наказание за това, че не може да си държи устата затворена. Своенравен особняк, който не може да живее без кофеин, затова изпива големи количества кафе всекидневно. Обича пингвините и има своите собствени методи за разследване. Обича да мълчи и да размишлява на спокойствие. Жорж Дюпен е упорит и твърдоглав и се ядосва, ако нещо не върви. Нуждае се от тишина, за да размишлява над случаите си, има на разположение умна секретарка и разчита на няколко верни помощници.
Enthusiast publishing
press

Водното конче (RAR 1.64 MB)

Увлекателен роман за единствената оцеляла от самолетна катастрофа и за това как търсеното на изгубената й идентичност разтърсва живота на всички, които я познават...
19.08.2015
Относно: Без теб

При тежка самолетна катастрофа на френско-швейцарската граница единственият оцелял е тримесечно бебе. Но в самолета със своите родители са пътували две момиченца на една и съща възраст с руси коси и сини очи. Кое е оцелялото? Две семейства – едното богато, другото съвсем скромно – водят истинска война, за да получат родителските права над чудотворно спасеното бебе, което медиите наричат Водното конче. Годината е 1981 и съвременните технологии за идентифициране все още са непознати...
И така – Лиз-Роз или Емили? 
Осемнайсет години по-късно един частен детектив твърди, че е решил загадката – минути, преди да бъде убит! Но той оставя наследство – тетрадка, в която описва стъпка по стъпка цялото разследване. Без да се усети читателят е въвлечен в едно лудо преследване на истината – и така, докато паднат всички маски. Дали случайностите и съвпаденията не са просто ответни удари на съдбата? Или някой от самото начало манипулира всички замесени в драматичната история?
Увлекателен роман за единствената оцеляла от самолетна катастрофа и за това как търсеното на изгубената й идентичност разтърсва живота на всички, които я познават...
 
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg