press

„Шепотът на ангелите“ променя живота завинаги (RAR 2.99 MB)

Как да осъществим връзка с ангелите си и да се отворим за духовните трансформации
03/2017
Относно: Шепотът на ангелите

Книгата „Шепотът на ангелите“ ще ви покаже как да осъществите връзка със своите ангели – нещо, което всеки човек би могъл да направи. Това начинание изисква постоянство и отдаденост, защото то не е бързодействащо хапче с краткотраен ефект, подобно на лоша диета, след която си връщаш свалените килограми само за няколко седмици. Това е промяна за цял живот, която ви позволява да съществувате по нов, различен начин.
Enthusiast publishing
press

„Момче“ разкрива извора на оригиналните идеи на Роалд Дал (RAR 5.26 MB)

Един от най-великите разказвачи на всички времена описва вълнуващото си детство
03/2017
Относно: Момче

Автобиографиите са книги, в които хората разказват за живота си, и обикновено са пълни с всевъзможни скучни подробности. Тази книга не е автобиография, казва самият Дал. Той е от хората, които могат да превърнат всяка скучна история във вълнуващ разказ с тайнствен и мрачен привкус. Книгата е изпълнена с обикновени събития в живота на едно дете, които магията на Дал превръща в приключения. И всичко това е гарнирано с ненадминатите илюстрации на Куентин Блейк.
Enthusiast publishing
press

Бретонска сол и интриги: най-личният случай на комисар Дюпен (RAR 5.02 MB)

Нов хитов роман от криминалната поредица на Жан-Люк Баналек
03/2017
Относно: Бретонско злато

В „Бретонско злато“ Баналек не изневерява на безупречния си усет за завладяващи интриги, вплитайки в криминалния сюжет и разнообразна информация за Геранд, историята на солта и увлекателни местни легенди. Резултатът е наситена с напрежение история, която държи читателите нащрек до последната страница.
Enthusiast publishing
press

Гай Кавазаки вдъхновява с „Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ (RAR 1.68 MB)

Да си предприемач е състояние на духа, а не длъжностна характеристика
02/2017
Относно: Изкуството да стартираш бизнес 2.0

Единайсет години след излизането на „Изкуството да стартираш бизнес“ Гай Кавазаки решава да обнови и допълни изданието, за да го направи актуално за настоящата бизнес среда. Резултатът от огромните му усилия е напълно интегрирана и нова версия, която е с 64% по-обемна от първата.

Целта на Кавазаки е проста: „Искам да ви улесня в правенето на биз­нес. Мечтая си, когато един ден умра, хората да казват: „Гай ме вдъхно­ви“. Освен това желанието ми е възможно най-много хора да изричат тези думи“.
Enthusiast publishing
press

Да откриеш любовта дори накрая на света (RAR 4.58 MB)

Никола Баро с нов хитов роман за българските читатели
10/2016
Относно: Ще ме намериш накрая на света

В разгара на най-цветния и красив сезон в годината издателство „Ентусиаст“ публикува нова вълнуваща история за любовта от романтичния Никола Баро. Младият френски писател вече е познат на българските читатели със своите романи „Една женска усмивка“, „Една вечер в Париж“,  „Жената на моя живот“ и „Париж винаги си заслужава“.

Най-новото издание на Баро „Ще ме намериш накрая на света“ е нежна и романтична приказка, която отново ни отвежда в града на любовта – неповторимия и вечен Париж. Този път обаче авторът ще се опита да даде отговори на въпросите: има ли плът красотата, притежава ли тя форма и вид. И ако да, как остава незабележима за нас, макар  че цъфти в нашата градина и диша въздуха, който дишаме ние? 
Enthusiast publishing
press

„Косата днес 04“ – фестивал на формите и цветовете (RAR 6.04 MB)

 „Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков“ представя най-актуалните прически и цветове за сезона
10/2016
Относно: Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков

В разгара на новия есенен сезон издателство „Ентусиаст“ публикува четвъртата книга на талантливия коафьор Георги Петков - „Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков“. Актуалното издание от коафьора на звездите неизбежно ще определи модните тенденции в официалните и ежедневни прически и в цялостната визия на дамите и господата през новия сезон.

Все по-прецизен и взискателен към себе си и екипа си Георги Петков подарява на последователите си нови възможности и креативни идеи както за официални, така и за ежедневни прически. Луксозното издание се предлага на пазара с двекорици и представя селекция от атрактивни решения за косите на дамите и на господата, представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим, аксесоари и тоалет.
Enthusiast publishing
press

Сотир и Пенко Гелеви с нова детска книжка с илюстрации (RAR 2.03 MB)

 „Ентусиаст“ представя детската книга „Илийчо, Август и Гергин“ 
10/2016
Относно: Илийчо, Август и Гергин

В края на месец октомври издателство „Ентусиаст“ публикува илюстрованата детска книга„Илийчо, Августи Гергин“. След успеха на комиксите за деца отличеният с националната награда „Константин Константинов“ в категория„Илюстратор“ художник Пенко Гелев и брат му Сотир Гелев създадоха детска книжка, в която разказаха увлекателната история на малкия Илийчо, мърколака Август и новия им приятел Гергин. Перипетиите на тримата герои са представени в дванайсет вълнуващи и изпълнени с приключения глави, придружени с красиви илюстрации, които правят изданието още по-ценно и желано.
 
„Илийчо, Август и Гергин“ разказва пълната история за необикновеното приятелство на малкото момче, което не се страхува от нищо, с неговия верен спътник – мърколака Август. Всичко започва, когато семейството се премества да живее в нова къща. Така Илийчо и сестра му най-после си имат свои собствени стаи. Но стаята на малчугана не е обикновена, защото под кревата живее истински мърколак. Илийчо го нарича Август, двамата бързо се сприятеляват и всеки ден се превръща в страхотно приключение.
Enthusiast publishing
press

Това лято всички курви се влюбиха и платената любов бе по-тъжна от всякога… (RAR 1.28 MB)

Издателство „Ентусиаст“ представя съвместния проект на Любен Дилов-син и Онник Каранфилян
10/2016
Относно: Лятото с тъжните курви

В разгара на есента издателство „Ентусиаст“ и Любен Дилов-син ще ви говорят за лято и по-точно за „Лятото с тъжните курви“. Новият проект на ексцентричния писател е поредната книжна изненада за феновете и почитателите на умните текстове.

„Лятото с тъжните курви“ е албум със 17 истории и миниатюри, които неизменно започват с изречението: „Това лято всички курви се влюбиха и платената любов бе по-тъжна от всякога…“ Разказите и миниатюрите се появяват анонимно през юли и август във фейсбук профила на проекта СМУТ (Само малки умни текстове) и дълго време читателите са  убедени, че са писани от различни автори и инспирирани от творчеството на скандалната американска фотографка Сали Ман.
Enthusiast publishing
press

Колко далеч си готов да стигнеш, за да избягаш от живота, който водиш? (RAR 3.03 MB)

Нов хитов роман от авторката на бестселъра „Делириум“
 
10/2016
Относно: Паника

В разгара на есенния сезон издателство „Ентусиаст“ публикува най-новия роман от Лорън Оливър – авторката на бестселъра „Делириум“. „Паника“ е разтърсващ разказ за приятелство, вярност, оцеляване и смелост, който отговаря на въпроса: „Колко далеч си готов да стигнеш, за да избягаш от живота, който водиш?“

Авторката на най-успешната и вълнуваща поредица за тийнейджъри в света отново предизвиква почитателите си със своя последен хит, който вече се превърна в бестселър във Великобритания, Франция и Германия. Този път Лорън Оливър поднася наситена с напрежение и свръх реалистична история, която държи читателите нащрек до последната страница.Действието се развива скоростно, историята бързо се надгражда. Всяка отделна случка е все по-напрегната, емоционална и завладяваща, а развръзката оставя и най-хладнокръвните читатели без дъх! И това не е всичко. 
Enthusiast publishing
press

Нов сензационен роман от шведския тандем Ларш Кеплер (RAR 1.05 MB)

„Свидетел на огъня“– ужасяващ психотрилър за най-тъмните кътчета от човешката душа
09/2016
Относно: Свидетел на огъня

С настъпването на новия есенен сезон издателство „Ентусиаст“ изненадва почитателите на напрегнатите трилърис трето заглавие от шведската сензация в криминалната литература Ларш Кеплер. „Свидетел на огъня“ е умело изграден криминален роман, в който  напрежението и страхът растат с всяка прочетена страница.Това е третият роман, който се превежда на български от шведския тандем Ларш Кеплер. Българските читатели вече познават писателската двойка от двете книги, издадени от „Ентусиаст“ –  „Хипнотизаторът“ и „Договорът Паганини“.

Авторите на сензационните шведски психотрилъри – съпрузите Александър и Александра Андорил, в живота са щастливо шведско семейство с три дъщери. В литературата те са избрали псевдонима Ларш Кеплер за своя писателски тандем като почит към световноизвестния шведски писател Стиг Ларшон и големия учен Йохан Кеплер. И двамата имат свои творчески биографии и известност, но решават да създадат нова идентичност, с която читателите да свържат криминалните романи, написани съвместно от тях.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg