press

Да имаш „Вълшебен пръст“, за да наказваш лошите (RAR 1.29 MB)

„Ентусиаст“ издава още една от вълнуващите истории за деца на Роалд Дал
04.10.2010
Относно: Вълшебният пръст

Издателство „Ентусиаст“ продължава да радва най-младите читатели и техните родители с още заглавия от Разказвач N: 1 в света – Роалд Дал. В началото на октомври „Ентусиаст“ издава още една от вълнуващите му истории за деца - „Вълшебният пръст“.
Enthusiast publishing
press

„Освободи се от отровите“ за 7 дни! (RAR 978.03 KB)

„Ентусиаст“ издава най-ефективната и лесна за изпълнение детокс програма
24.09.2010
Относно: Освободи се от отровите

Ако това лято не сте успели да реализирате плановете си за перфектна външност, не съжалявайте, защото ще ви разкрием лесен начин да постигнете желаната фигура за зимните партита и предстоящите месеци, наситени с празници. На първо място е добре да помислите не само за външния си вид, но и за имунната си защита по време на студените сезони – есента и зимата, и да подготвите тялото си за тях. Имате достатъчно време да се погрижите както за красотата, така и за здравето си, тъй като в края на месец септември стартира новата поредица на издателство „Ентусиаст“ -  „Здраве и начин на живот“.
Enthusiast publishing
press

Нищо не е по-опасно от един скандал и по-ценно от добре пазена тайна... (RAR 2.04 MB)

Излиза втората книга „Клюки“ от четирилогията „Живот на върха“
28.09.2010
Относно: Клюки

След успеха на книгата „Лукс“, която разбуди читателските емоции през лятото, в началото на есента излиза втората книга от четирилогията „Живот на върха“ – „Клюки“.
Enthusiast publishing
press

Ади Цанова „from great cook to the best book“ в „Adi’s Cook & Book“ (RAR 109.71 KB)

Чувствайте се като у дома си!
22.09.2010
От 22 септември София вече не е същата, защото отвори врати „Adi’s Cook & Book“ – симбиоза от изтънчена кухня, уникална обстановка и хубави книги. Разбира се, сред тях са и най-популярните заглавия на издателство „Ентусиаст“, което първо подкрепи инициативата.
Enthusiast publishing
press

13 септември – Световният ден на Роалд Дал, вече и у нас (RAR 365.83 KB)

„Ентусиаст“ стартира кампания „Не ме безпокойте, чета!“ за празника
13.09.2010
Макар и известно на малцина в България, датата 13 септември е обявена за Ден на Роалд Дал по целия свят и е един от най-вълнуващите празници за малки и големи. На този ден е роден Разказвач №1 в света през 1916 г., а почитателите му празнуватза пети пореден път.
Enthusiast publishing
press

„Мемоари“-те на една телевизионна легенда (RAR 724.67 KB)

„Ентусиаст“ издава книга-енциклопедия от публициста Юлиан Вучков
02.09.2010
Относно: Мемоари

Едва ли е изненада за някой фактът, че един от най-атрактивните и най-харизматични представители на медийния фронт у нас -професор Вучков написа своите „Мемоари“. След общо 26 авторски литературни произведения за културата и за изкуството как да се живее пълноценно, дойде ред и на сензационните откровения на телевизионната легенда Юлиан Вучков, побрани в книгата „Мемоари“.
Enthusiast publishing
press

„Лукс“, „Клюки“, „Завист“ и „Величие“ – това е Манхатън през XIX в. (RAR 525.67 KB)

Излиза първата книга на „Ентусиаст от четирилогията „Живот на върха с автор Ана Годбърсън
11.08.2010
Относно: Лукс

Малко преди лятото окончателно да приключи, издателство „Ентусиаст“ реализира една от най-вълнуващите поредици – „Живот на върха“ от Ана Годбърсън. Четирилогията ще ви пренесе в не толкова далчния XIX в. в Манхатън, когато вместо „Шанел“ и „Гучи“, на почит са не по-малко ефектните пищни бални рокли.
Enthusiast publishing
press

Комедийната легенда Джон Клийз ще се превъплъти в господин Тъпашки (RAR 430.3 KB)

„Ентусиаст“ издава книгата „Семейство Тъпашки“ у нас, чакаме лентата през 2012
26.07.2010
Относно: Семейство Тъпашки

През 2012 г. почитателите на Разказвач №1 в света – Роалд Дал ще празнуват пред екраните. Именно за тогава е насрочена премиерата на филмовата версия на „Семейство Тъпашки“, по която вече работи Walt Disney Pictures, съвместно с продуцента на „Шрек“ – Джон Х. Уилямс.Това е втора продукция на Disney по книга на Роалд Дал след „Джеймс и гигантската праскова“ през 1996 г.
Enthusiast publishing
press

Издателският феномен „Красиво зло“ вече на български (JPG 373.56 KB)

12.06.2010
Относно: Красиво зло

На 12 юли 2010 г., понеделник, излезе втората книга от поредицата „Enthusiast Teen’s Books“– Различните книги за тийнейджъри - „Красиво зло“ от Ребека Джеймс, историята на една тийнейджърка, която буквално смразява кръвта.
Enthusiast publishing
press

Какво бихте направили, ако знаете, че утре няма да ви има? (RAR 1.09 MB)

„Ентусиаст“ издава „Преди да умра“, първата книга от новата поредица Enthusiast Teen’s Books
28.06.2010
Относно: Преди да умра

На 28 юни, за радост на българските тийнейджъри и, разбира се, на техните родители, излезе първата книга от новата поредица на издателство „Ентусиаст“: Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри. Първата книга от поредицата „Преди да умра“ буквално разтърси тийнейджърите по цял свят. 
 
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg