press

Подари си „Живот на върха“! (RAR 1.36 MB)

Излиза последната книга от четирилогията – „Блясък
03.12.2010
Относно: Блясък

В началото на месец декември излезе последната книга от четирилогията „Живот на върха“ от Ана Годбърсън – „Блясък“. От лятото насам поредицата на „Ентусиаст“ държи под напрежение и очакване стотици жени за развръзкатана най-вълнуващата история тази година.
Enthusiast publishing
press

Излиза исторически трилър в традицията на „Името на розата“ (RAR 783.89 KB)

Джордано Бруно разкрива мистични убийства в „Ерес“
29.11.2010
Относно: Ерес

За радост на всички почитатели на историческите трилъри, в началото на месец декември „Ентусиаст“ издава книгата „Ерес“ от С. Дж. Парис. Специално за XXIX Софийски международен панаир на книгата, от издателството са предвидили и луксозен вариант на „Ерес“ с твърди корици, който ще излезе непосредствено след меката подвързия.
Enthusiast publishing
press

Книга №1 в Русия излиза на български (RAR 340.55 KB)

„Ентусиаст“ издава романа „Степни богове“ от Андрей Геласимов
01.12.2010
Относно: Степни богове

В началото на месец декември „Ентусиаст“ издава книгата на Андрей Геласимов, спечелила руската литературна награда „Национален бестселър“ за 2009 г. – „Степни богове“.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син, Орлин Павлов и Роберта поздравиха Стояна Венева за дебютната ѝ книга (RAR 1.4 MB)

Авторката представи книгата си „Рими и изречения
03.12.2010
Относно: Рими и изречения

3 декември, София. От 19,30 ч. в столичния клуб „Black Label“, Стояна Венева представи дебютната си книга „Рими и изречения“ на издателство „Ентусиаст“. Сред гостите на събитието бяха нейни близки, приятели и колеги. Специално за присъстващите своите любими стихове прочетоха Любен Дилов-сини Иван Марков– фотограф, писател и сценарист, а основателят на школата по таекуондо в Исландия – Айгир Сверисон, тематично преведе един от стиховете на исландски. Изненадата на вечерта бяха Орлин Павлов и рокпевицата Роберта, които подариха специални изпълнения на авторката и нейните гости.
 
Enthusiast publishing
press

Внучката на Стоян Венев написа „Рими и изречения“ - авторски дебют в кратки форми (RAR 144.65 KB)

03.12.2010
Относно: Рими и изречения

3 декември, София. От 19,30 ч. в столичния клуб „Black Label“, Стояна Венева ще представи книгата си „Рими и изречения“ от издателство „Ентусиаст“. Любен Дилов-син, Орлин Павлов и рок певицата Роберта, ще подарят специални изпълнения на авторката и нейните гости.
Enthusiast publishing
press

Йогийската диета включва вегетарианска храна, приготвена с любов (RAR 648.65 KB)

„Ентусиаст” издава книга с ценни съвети и рецепти – „Йога хранене”
24.11.2010
Относно: Йога хранене. Съвети и рецепти

Една от най-често употребяваните думи, свързани със съвременния начин на живот,е стрес. Като че ли вече сме приели за нормално да сме притеснени, забързани, изтормозени,объркани, припрени и най-вече... стресирани. Неспособни да контролираме непрестанния поток от промени в заобикалящияни свят, ние се чувстваме безпомощни.
Enthusiast publishing
press

„Отвъд Тайната. Щастието възможно!“ (RAR 985.91 KB)

„Ентусиаст издава книга наръчник как да постигнем желаното
08.11.2010
Относно: Отвъд Тайната. Щастието възможно!

Всеки от нас иска да осъществи най-съкровените си желания, но често, за да постигнем мечтите си, е необходимо да преобразим живота си. „Отвъд Тайната“ на издателство „Ентусиаст“ не е просто книга, а наръчник за намиране на щастието, който може да промени живота ни завинаги, ако се осмелим да се потопим в него и да открием как да осъществим най-съкровените си желания.
Enthusiast publishing
press

Кристин Димитрова сподели „Магията на картите Таро“ с приятели (RAR 1.4 MB)

24.11.2011
Относно: Магията на картите Таро

24 ноември, София.От 19,00 часа в клуб „Кендъл“ Кристин Димитрова представи новата си книга „Магията на картите Таро“, издадена от „Ентусиаст“. Кнгата разгадава света на мистичните карти и тълкува тайната на символите на всяка карта и връзката ѝ с вътрешния свят на човека.
Enthusiast publishing
press

Най-красивите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни (RAR 638.27 KB)

Излиза третата книга от четирилогията „Живот на върха“ - „Завист
01.11.2010
Относно: Завист

Повече от четири месеца поредицата на издателство „Ентусиаст“ - „Живот на върха“, държи под напрежение и очакване стотици читатели. Първата книга от четирилогията - „Лукс“ -  излезе в разгара на лятото, а втората - „Клюки“, в началото на есента. Малко преди зимата окончателно да настъпи, излиза и третата книга от „Живот на върха“ - „Завист”. Ревниви погледи, стари врагове, сочни клюки и жестоки предателства дебнат между кориците ѝ в очакване на развитието на най-вълнуващата история тази година.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син „букна“ фейса си с почитатели в „Библиотеката“ (RAR 1.4 MB)

28.10.2010
Относно: FaceБуки

28 октомври, София.От 19,30 часа в клуб „Библиотеката“ Любен Дилов-син представи новата си книга „FaceБуки“ от издателство „Ентусиаст“. В своя фейсбук дневникДилов миксира по уникален начин постинги и реплики от социалната мрежа, вицове, графити, статии, коментари и всякакви забавни щуротии, които е публикувал в профила в рамките на година. Страницата му Luben Dilov-juniorсе радва на над 50 000 уникални посещения дневно и 25 000 абонати.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg