press

„Леа“ – едно човешко нещастие, което не може да се понесе без думи (RAR 247.89 KB)

„Ентусиаст издава романа на най-успешния швейцарски автор – Паскал Мерсие
 
25.01.2011
Относно: Леа

„Един роман е добър – казва Паскал Мерсие, – когато наистина няма какво да добавиш“. Думите му напълно съответстват на неговия роман „Леа“, който не може да остави читателя безучастен. „Леа“ е книга с подчертано трагичен сюжет, тя разкрива неочакваното човешко падение.
Enthusiast publishing
press

Изпращаме годината с още една от детските истории на Роалд Дал от „Ентусиаст“ – „Костенурке, костенурке“ (RAR 677.49 KB)

23.12.2010
Относно: Костенурке, костенурке

На 29 март тази година издателство „Ентусиаст“ стартира своята дейност с една от най-вълнуващите истории на разказвач № 1 в света Роалд Дал – „Фантастичният господин Фокс“. От този момент историите за деца от Дал станаха емблематични за издателството. В края на годината последната книга за 2010 г., с която издателството ще зарадва читателите, е „Костенурке, костенурке“, отново от Роалд Дал.
 
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син: „Аз, бLогинята“ е смесица от фолклор и сецесион“ (RAR 716.25 KB)

Милена Фучеджиева представи новата си книга от „Ентусиаст“
09.12.2010
Относно: Аз, бLогинята

9 декември, София. Вчера от 19,00 часа в столичния клуб MASCARA се състоя премиерата на новата книга на Милена Фучеджиева - „Аз, бLогинята“, издание на „Ентусиаст“. Книгата-дневник от блога на известната българка описва живота ѝ, раздвоен между Америка и България, което я превръща в своеобразен мост между тези два свята. Книгата представи Любен Дилов-син, а специално за присъстващите откъси от нея прочете актрисата Линда Русева.
Enthusiast publishing
press

Милена Фучеджиева: „Човек е Бог в собствения си блог!“ (RAR 735.75 KB)

„Ентусиаст“ издава новата ѝ книга „Аз, бLогинята“
07.12.2010
Относно: Аз, бLогинята

Тази година една от най-забележителните премиери по време на XXIX Софийски международен панаир на книгата ще бъде тази на „Аз, бLогинята“ – новата книга на Милена Фучеджиева от „Ентусиаст“.
Enthusiast publishing
press

„Моят Свети Валентин“ - бестселър на Ню Йорк Таймс за тийнейджъри (RAR 653.82 KB)

„Ентусиастиздава дебютния роман на Лорън Оливър
07.12.2010
Относно: Моят Свети Валентин

След успеха на първите две заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри- „Преди да умра“ от Джени Даунам и „Красиво зло“ от Ребека Джеймс, „Ентусиаст“ издава бестселъра на Ню Йорк Таймс за 2010 г. – „Моят Свети Валентин“ от Лорън Оливър.
Enthusiast publishing
press

Подари си „Живот на върха“! (RAR 1.36 MB)

Излиза последната книга от четирилогията – „Блясък
03.12.2010
Относно: Блясък

В началото на месец декември излезе последната книга от четирилогията „Живот на върха“ от Ана Годбърсън – „Блясък“. От лятото насам поредицата на „Ентусиаст“ държи под напрежение и очакване стотици жени за развръзкатана най-вълнуващата история тази година.
Enthusiast publishing
press

Излиза исторически трилър в традицията на „Името на розата“ (RAR 783.89 KB)

Джордано Бруно разкрива мистични убийства в „Ерес“
29.11.2010
Относно: Ерес

За радост на всички почитатели на историческите трилъри, в началото на месец декември „Ентусиаст“ издава книгата „Ерес“ от С. Дж. Парис. Специално за XXIX Софийски международен панаир на книгата, от издателството са предвидили и луксозен вариант на „Ерес“ с твърди корици, който ще излезе непосредствено след меката подвързия.
Enthusiast publishing
press

Книга №1 в Русия излиза на български (RAR 340.55 KB)

„Ентусиаст“ издава романа „Степни богове“ от Андрей Геласимов
01.12.2010
Относно: Степни богове

В началото на месец декември „Ентусиаст“ издава книгата на Андрей Геласимов, спечелила руската литературна награда „Национален бестселър“ за 2009 г. – „Степни богове“.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син, Орлин Павлов и Роберта поздравиха Стояна Венева за дебютната ѝ книга (RAR 1.4 MB)

Авторката представи книгата си „Рими и изречения
03.12.2010
Относно: Рими и изречения

3 декември, София. От 19,30 ч. в столичния клуб „Black Label“, Стояна Венева представи дебютната си книга „Рими и изречения“ на издателство „Ентусиаст“. Сред гостите на събитието бяха нейни близки, приятели и колеги. Специално за присъстващите своите любими стихове прочетоха Любен Дилов-сини Иван Марков– фотограф, писател и сценарист, а основателят на школата по таекуондо в Исландия – Айгир Сверисон, тематично преведе един от стиховете на исландски. Изненадата на вечерта бяха Орлин Павлов и рокпевицата Роберта, които подариха специални изпълнения на авторката и нейните гости.
 
Enthusiast publishing
press

Внучката на Стоян Венев написа „Рими и изречения“ - авторски дебют в кратки форми (RAR 144.65 KB)

03.12.2010
Относно: Рими и изречения

3 декември, София. От 19,30 ч. в столичния клуб „Black Label“, Стояна Венева ще представи книгата си „Рими и изречения“ от издателство „Ентусиаст“. Любен Дилов-син, Орлин Павлов и рок певицата Роберта, ще подарят специални изпълнения на авторката и нейните гости.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg