press

Владимир Левчев събра видни представители на масоните у нас (RAR 940.07 KB)

Авторът представи книгата си „Масонството: митове и факти“ от „Ентусиаст“
22.02.2011
Относно: Масонството: митове и факти

22 февруари 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. в столичния клуб MASCARA Владимир Лечев представи новата си книга „Масонството: митове и факти“, издание на „Ентусиаст“. Специално участие в официалната част на премиерата взе  Борислав Сарандев, Стар Велик майстор на Обединената велика ложа на България, който консултира Левчев по някои въпроси от книгата.
Enthusiast publishing
press

Книгата TILT.Началото е готов сценарий за втора част на филма TILT (RAR 1.05 MB)

Любен Дилов-син представи новата си книга от „Ентусиаст
10.02.2011
Относно: Tilt. Началото

10 февруари 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. в новооткрития клуб Studio 5 Любен Дилов-син представиновата си книга TILT.Началото, по филма TILT, с издател „Ентусиаст“. Гости на премиерата бяха много приятели и почитатели на автора, както и актьорите и екипът на филма TILT, а специално участие в официалната част на събитието взеха Виктор Чучков-син и Борислав Чучков.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син написа книга по новия български филм TILT (RAR 626.99 KB)

„Ентусиастиздава TILT.Началото, по филма TILT. Големият роман TILT предстои
11.02.2011
Относно: Tilt. Началото

Най-очакваното и вълнуващо събитие за 2011 г. не само в литературните, но и в кино средите у нас, е в навечерието на премиерата си - съвместният проект на издателство „Ентусиаст“ и продуцентска компания „Чучков Брадърс“ – TILT. Датата на премиерата на филма в кината е 11 февруари, когато на книжния пазар излиза и книгата TILT.Началото, по филма TILTс автор Любен Дилов-син.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син пише нов роман (RAR 411.18 KB)

Книгата TILT, по филма TILT, от „Ентусиаст“
01.02.2011
Относно: Tilt. Началото

 По време на XXIX Софийски международен панаир на книгата несъмнено акцент на щанда на „Ентусиаст“ ще бъде бъдещият съвместен проект на издателството с продуцентска компания „Чучков Брадърс“ – TILT. На Коледния на книгата ще бъде представен книжният трейлър на TILT, който съдържа откъс от книгата, както и кадри от филма.Премиерата на филма е предвидена  за началото на 2011 г. Очаква се TILT да тръгне по кината на 11 февруари 2011 г, а книжното тяло да се появи едновременно с първите прожекции.
Enthusiast publishing
press

Владимир Левчев развенчава митовете за масонството с факти (RAR 577.5 KB)

„Ентусиаст“ издава книгата на известния автор „Масонството: митове и факти
01.02.2011
Относно: Масонството: митове и факти

Векове наред масонството буди интерес със своята мистериозност. Днес непрекъснато се създават и популяризират различни конспиративни теории за Свободното зидарство, които все по-успешно ни отдалечават от истинската същност на масонството. Какво всъщност представлява братството на „посветените“ в масонската тайна? Книгата на Владимир Левчев „Масонството: митове и факти“ от издателство „Ентусиаст“, ясно и точно отговаря на този въпрос, разбулвайки окончателно мистерията на масонските общества.
Enthusiast publishing
press

„Леа“ – едно човешко нещастие, което не може да се понесе без думи (RAR 247.89 KB)

„Ентусиаст издава романа на най-успешния швейцарски автор – Паскал Мерсие
 
25.01.2011
Относно: Леа

„Един роман е добър – казва Паскал Мерсие, – когато наистина няма какво да добавиш“. Думите му напълно съответстват на неговия роман „Леа“, който не може да остави читателя безучастен. „Леа“ е книга с подчертано трагичен сюжет, тя разкрива неочакваното човешко падение.
Enthusiast publishing
press

Изпращаме годината с още една от детските истории на Роалд Дал от „Ентусиаст“ – „Костенурке, костенурке“ (RAR 677.49 KB)

23.12.2010
Относно: Костенурке, костенурке

На 29 март тази година издателство „Ентусиаст“ стартира своята дейност с една от най-вълнуващите истории на разказвач № 1 в света Роалд Дал – „Фантастичният господин Фокс“. От този момент историите за деца от Дал станаха емблематични за издателството. В края на годината последната книга за 2010 г., с която издателството ще зарадва читателите, е „Костенурке, костенурке“, отново от Роалд Дал.
 
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син: „Аз, бLогинята“ е смесица от фолклор и сецесион“ (RAR 716.25 KB)

Милена Фучеджиева представи новата си книга от „Ентусиаст“
09.12.2010
Относно: Аз, бLогинята

9 декември, София. Вчера от 19,00 часа в столичния клуб MASCARA се състоя премиерата на новата книга на Милена Фучеджиева - „Аз, бLогинята“, издание на „Ентусиаст“. Книгата-дневник от блога на известната българка описва живота ѝ, раздвоен между Америка и България, което я превръща в своеобразен мост между тези два свята. Книгата представи Любен Дилов-син, а специално за присъстващите откъси от нея прочете актрисата Линда Русева.
Enthusiast publishing
press

Милена Фучеджиева: „Човек е Бог в собствения си блог!“ (RAR 735.75 KB)

„Ентусиаст“ издава новата ѝ книга „Аз, бLогинята“
07.12.2010
Относно: Аз, бLогинята

Тази година една от най-забележителните премиери по време на XXIX Софийски международен панаир на книгата ще бъде тази на „Аз, бLогинята“ – новата книга на Милена Фучеджиева от „Ентусиаст“.
Enthusiast publishing
press

„Моят Свети Валентин“ - бестселър на Ню Йорк Таймс за тийнейджъри (RAR 653.82 KB)

„Ентусиастиздава дебютния роман на Лорън Оливър
07.12.2010
Относно: Моят Свети Валентин

След успеха на първите две заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books – Различните книги за тийнейджъри- „Преди да умра“ от Джени Даунам и „Красиво зло“ от Ребека Джеймс, „Ентусиаст“ издава бестселъра на Ню Йорк Таймс за 2010 г. – „Моят Свети Валентин“ от Лорън Оливър.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg