press

Книга, продадена в 25 държави, учи тийнейджърите на отговорност (RAR 378.99 KB)

„Ентусиастиздава бестселъра на Ню Йорк Таймс – „13 причини защо“ от Джей Ашър
21.03.2011
Относно: 13 причини защо

След успеха на първите три заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books -Различните книги за тийнейджъри, в средата на месец март „Ентусиаст“ издава още един бестселър на Ню Йорк Таймс – „13 причини защо“ от Джей Ашър. Заглавието е в топ 10 в класацията за тийнейджърски книги на „Барнс & Ноубъл“ и е избрано е за най-добра книга от „Чикаго пъблик лайбръри“ и от Асоциацията на търговците на детски книги в САЩ. Правата на книгата са продадени в над 25 държави в света.
Enthusiast publishing
press

Тома Марков за-писа роман (RAR 808.73 KB)

Любен Дилов-син и Мартин Карбовски представиха новата му книга LUIZZA HUT, издание на „Ентусиаст“
16.03.2011
Относно: LUIZZA HUT

16март 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. на официалната премиера на новата книга на Тома Марков – LUIZZA HUT от издателство „Ентусиаст“, в столичния клуб Studio 5 се събраха авторът и неговите приятели и колеги Мартин Карбовски и Любен Дилов-син, който е редактор на романа. Емоциите допълнително подгряха групата Leepra De Luxe, които са и герои на романа.Голямата изненада за гостите беше общото изпълнение на Leepra De Luxe с автора Тома Марков, което прозвуча на сцена за първи път.
Enthusiast publishing
press

Тома Марков написа любовен роман LUIZZA HUT (RAR 291.6 KB)

Всеки читател получава подарък аудиокнига с гласа на автора
16.03.2011
Относно: LUIZZA HUT

В месеца на жените – март, Тома Марков изненада читателите с истински любовен роман – LUIZZA HUT, издание на „Ентусиаст“. Книгата е придружена с подарък аудиозапис с гласа на автора, което се прави за първи път у нас, а медиен партньор на проекта е БГ Радио. Официалната премиера ще се състои на 16 март, сряда от 19:30 ч. в столичния клуб Studio 5. Книгата ще представят Любен Дилов-син, който е редактор на романа, и Мартин Карбовски, със специалното участие на групата Leepra De Luxe.
Enthusiast publishing
press

Франсоа Мориак прави аутопсия на човешката душа (RAR 1.32 MB)

 „Ентусиаст“ издава забележителния му роман „Змийско кълбо“
28.02.2011
Относно: Змийско кълбо

След повече от трийсет години отсъствие от българския книжен пазар, „Ентусиаст“ издава романа на нобелиста Франсоа Мориак – „Змийско кълбо“. Книгата излиза в началото на месец март и е първо заглавие в новата поредица на издателството – Enthusiast Vintage.
Enthusiast publishing
press

По-добре оставете лампата да свети, докато четете Трилър! (RAR 751.31 KB)

„Ентусиаст“ издава сборника криминални разкази в два тома, под редакцията на Джеймс Патерсън
24.02.2011
Относно: Трилър. Том I

В последния ден от месец февруари на книжния пазар излиза първият том на сборника Трилър – прецизно подбрани разкази за истинските любители на трилъра и съспенса, избрани от световно известния майстор на жанра Джеймс Патерсън. Трилър ще бъде издаден от „Ентусиаст“ в два тома, които включват общо 28 произведения, по 14 разказа във всеки том, с разнообразни сюжети от най-изтъкнатите американски писатели на криминални романи,
Enthusiast publishing
press

Владимир Левчев събра видни представители на масоните у нас (RAR 940.07 KB)

Авторът представи книгата си „Масонството: митове и факти“ от „Ентусиаст“
22.02.2011
Относно: Масонството: митове и факти

22 февруари 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. в столичния клуб MASCARA Владимир Лечев представи новата си книга „Масонството: митове и факти“, издание на „Ентусиаст“. Специално участие в официалната част на премиерата взе  Борислав Сарандев, Стар Велик майстор на Обединената велика ложа на България, който консултира Левчев по някои въпроси от книгата.
Enthusiast publishing
press

Книгата TILT.Началото е готов сценарий за втора част на филма TILT (RAR 1.05 MB)

Любен Дилов-син представи новата си книга от „Ентусиаст
10.02.2011
Относно: Tilt. Началото

10 февруари 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. в новооткрития клуб Studio 5 Любен Дилов-син представиновата си книга TILT.Началото, по филма TILT, с издател „Ентусиаст“. Гости на премиерата бяха много приятели и почитатели на автора, както и актьорите и екипът на филма TILT, а специално участие в официалната част на събитието взеха Виктор Чучков-син и Борислав Чучков.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син написа книга по новия български филм TILT (RAR 626.99 KB)

„Ентусиастиздава TILT.Началото, по филма TILT. Големият роман TILT предстои
11.02.2011
Относно: Tilt. Началото

Най-очакваното и вълнуващо събитие за 2011 г. не само в литературните, но и в кино средите у нас, е в навечерието на премиерата си - съвместният проект на издателство „Ентусиаст“ и продуцентска компания „Чучков Брадърс“ – TILT. Датата на премиерата на филма в кината е 11 февруари, когато на книжния пазар излиза и книгата TILT.Началото, по филма TILTс автор Любен Дилов-син.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син пише нов роман (RAR 411.18 KB)

Книгата TILT, по филма TILT, от „Ентусиаст“
01.02.2011
Относно: Tilt. Началото

 По време на XXIX Софийски международен панаир на книгата несъмнено акцент на щанда на „Ентусиаст“ ще бъде бъдещият съвместен проект на издателството с продуцентска компания „Чучков Брадърс“ – TILT. На Коледния на книгата ще бъде представен книжният трейлър на TILT, който съдържа откъс от книгата, както и кадри от филма.Премиерата на филма е предвидена  за началото на 2011 г. Очаква се TILT да тръгне по кината на 11 февруари 2011 г, а книжното тяло да се появи едновременно с първите прожекции.
Enthusiast publishing
press

Владимир Левчев развенчава митовете за масонството с факти (RAR 577.5 KB)

„Ентусиаст“ издава книгата на известния автор „Масонството: митове и факти
01.02.2011
Относно: Масонството: митове и факти

Векове наред масонството буди интерес със своята мистериозност. Днес непрекъснато се създават и популяризират различни конспиративни теории за Свободното зидарство, които все по-успешно ни отдалечават от истинската същност на масонството. Какво всъщност представлява братството на „посветените“ в масонската тайна? Книгата на Владимир Левчев „Масонството: митове и факти“ от издателство „Ентусиаст“, ясно и точно отговаря на този въпрос, разбулвайки окончателно мистерията на масонските общества.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg