press

Внучката на Стоян Венев написа „Рими и изречения“ - авторски дебют в кратки форми (RAR 144.65 KB)

03.12.2010
Относно: Рими и изречения

3 декември, София. От 19,30 ч. в столичния клуб „Black Label“, Стояна Венева ще представи книгата си „Рими и изречения“ от издателство „Ентусиаст“. Любен Дилов-син, Орлин Павлов и рок певицата Роберта, ще подарят специални изпълнения на авторката и нейните гости.
Enthusiast publishing
press

Йогийската диета включва вегетарианска храна, приготвена с любов (RAR 648.65 KB)

„Ентусиаст” издава книга с ценни съвети и рецепти – „Йога хранене”
24.11.2010
Относно: Йога хранене. Съвети и рецепти

Една от най-често употребяваните думи, свързани със съвременния начин на живот,е стрес. Като че ли вече сме приели за нормално да сме притеснени, забързани, изтормозени,объркани, припрени и най-вече... стресирани. Неспособни да контролираме непрестанния поток от промени в заобикалящияни свят, ние се чувстваме безпомощни.
Enthusiast publishing
press

„Отвъд Тайната. Щастието възможно!“ (RAR 985.91 KB)

„Ентусиаст издава книга наръчник как да постигнем желаното
08.11.2010
Относно: Отвъд Тайната. Щастието възможно!

Всеки от нас иска да осъществи най-съкровените си желания, но често, за да постигнем мечтите си, е необходимо да преобразим живота си. „Отвъд Тайната“ на издателство „Ентусиаст“ не е просто книга, а наръчник за намиране на щастието, който може да промени живота ни завинаги, ако се осмелим да се потопим в него и да открием как да осъществим най-съкровените си желания.
Enthusiast publishing
press

Кристин Димитрова сподели „Магията на картите Таро“ с приятели (RAR 1.4 MB)

24.11.2011
Относно: Магията на картите Таро

24 ноември, София.От 19,00 часа в клуб „Кендъл“ Кристин Димитрова представи новата си книга „Магията на картите Таро“, издадена от „Ентусиаст“. Кнгата разгадава света на мистичните карти и тълкува тайната на символите на всяка карта и връзката ѝ с вътрешния свят на човека.
Enthusiast publishing
press

Най-красивите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни (RAR 638.27 KB)

Излиза третата книга от четирилогията „Живот на върха“ - „Завист
01.11.2010
Относно: Завист

Повече от четири месеца поредицата на издателство „Ентусиаст“ - „Живот на върха“, държи под напрежение и очакване стотици читатели. Първата книга от четирилогията - „Лукс“ -  излезе в разгара на лятото, а втората - „Клюки“, в началото на есента. Малко преди зимата окончателно да настъпи, излиза и третата книга от „Живот на върха“ - „Завист”. Ревниви погледи, стари врагове, сочни клюки и жестоки предателства дебнат между кориците ѝ в очакване на развитието на най-вълнуващата история тази година.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син „букна“ фейса си с почитатели в „Библиотеката“ (RAR 1.4 MB)

28.10.2010
Относно: FaceБуки

28 октомври, София.От 19,30 часа в клуб „Библиотеката“ Любен Дилов-син представи новата си книга „FaceБуки“ от издателство „Ентусиаст“. В своя фейсбук дневникДилов миксира по уникален начин постинги и реплики от социалната мрежа, вицове, графити, статии, коментари и всякакви забавни щуротии, които е публикувал в профила в рамките на година. Страницата му Luben Dilov-juniorсе радва на над 50 000 уникални посещения дневно и 25 000 абонати.
Enthusiast publishing
press

Любен Дилов-син представи книгата си „FaceБуки“ на читатели и приятели (RAR 4.33 MB)

14.10.2010
Относно: FaceБуки

Вчера, 14 октомври, книжарница „Пингвините“ се оказа тясна за почитателите на Любен Дилов-син. Поводът за срещата бе излизането на новата му книга „FaceБуки“ от издателство „Ентусиаст“.
Enthusiast publishing
press

„FaceБуки“ – модерен градски фолклор от глобалната социална мрежа (RAR 225.82 KB)

„Ентусиаст“ издава новата книга на Любен Дилов-син
14.10.2010
Относно: FaceБуки

На 14 октомври, четвъртък, излиза книгата „FaceБуки“ на една от най-популярните медийни личности у нас – Любен Дилов-син, от издателство „Ентусиаст“. Като истински колекционер и провокатор на настроения, в книгата си „FaceБуки“ Дилов събира постинги и реплики от глобалната социална мрежа. „Сюжетът“ се развива в рамките на една календарна година на личната му страница във Facebook.
Enthusiast publishing
press

Да имаш „Вълшебен пръст“, за да наказваш лошите (RAR 1.29 MB)

„Ентусиаст“ издава още една от вълнуващите истории за деца на Роалд Дал
04.10.2010
Относно: Вълшебният пръст

Издателство „Ентусиаст“ продължава да радва най-младите читатели и техните родители с още заглавия от Разказвач N: 1 в света – Роалд Дал. В началото на октомври „Ентусиаст“ издава още една от вълнуващите му истории за деца - „Вълшебният пръст“.
Enthusiast publishing
press

„Освободи се от отровите“ за 7 дни! (RAR 978.03 KB)

„Ентусиаст“ издава най-ефективната и лесна за изпълнение детокс програма
24.09.2010
Относно: Освободи се от отровите

Ако това лято не сте успели да реализирате плановете си за перфектна външност, не съжалявайте, защото ще ви разкрием лесен начин да постигнете желаната фигура за зимните партита и предстоящите месеци, наситени с празници. На първо място е добре да помислите не само за външния си вид, но и за имунната си защита по време на студените сезони – есента и зимата, и да подготвите тялото си за тях. Имате достатъчно време да се погрижите както за красотата, така и за здравето си, тъй като в края на месец септември стартира новата поредица на издателство „Ентусиаст“ -  „Здраве и начин на живот“.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg