press

Да бъдеш или да не бъдеш в… Стокхолм (RAR 407.41 KB)

 „Ентусиаст“ издава една блестящaи завладяващa история на майсторите на трилъра Джеймс Патерсън и Лиза Марклунд - „P. S. Убийците“
16.08.2011
Относно: P. S. Убийците

Това лято ще бъде още по-вълнуващо за почитателите на криминалните романи. В средата на август издателство „Ентусиаст“ публикува една от най-завладяващите истории на световноизвестния майстор на жанра Джеймс Патерсън – „P.S. Убийците“. Книгата е плод на интересно сътрудничество между Джеймс Патерсън, който има рекорден брой романи, стигали № 1 в престижната класация на в. „Ню Йорк Таймс“,и Лиза Марклунд – известната шведска писателка на криминални романи.
Enthusiast publishing
press

Кавказка доза хумор с Владимир Каминер (ZIP 419.47 KB)

 „Ентусиаст“ издава една от най-забавните истории на известния руски автор - „Моята кавказка тъща“
01.08.2011
Относно: Моята кавказка тъща

В началото на месец август издателство „Ентусиаст“ публикува книгата „Моята кавказка тъща“ на световноизвестния руски автор Владимир Каминер, чието чувство за хумор вече е добре познато на българските читатели.
Enthusiast publishing
press

Един силен глас от общественото мнение (ZIP 320.28 KB)

 „Ентусиаст“ издава новата книга на Мирослава Кортенска – „Глас от общественото мнение“
22.07.2011
Относно: Глас от общественото мнение

В края на месец юли издателство „Ентусиаст“ публикува новата книга на Мирослава Кортенска – „Глас от общественото мнение“. Книгата съдържа публицистични текстове, критика и интервюта, коментари за българския Преход, за промените, абсурдите и културата на упадъка.
Enthusiast publishing
press

Мехмет Мурат Сомер разкрива тайния нощен живот на Истанбул (ZIP 229.01 KB)

„Ентусиаст“ издава първата книга „Убийството на Бусе“ от известната криминална поредица на турския автор
20.07.2011
Относно: Убийството на Бусе

Ако сте почитател на криминалните романи и вече сте отегчени от мистерии с участието на стари хрътки и бивши ченгета, които се превъплъщават в ролята на детективи, едва ли ще намерите по-свежа алтернатива от криминалната поредица на известния турски автор Мехмет Мурат Сомер. Тя разказва за приключенията на безименен травестит, който води двойнствен живот, превърнал се по неволя в аматьор-детектив.
Enthusiast publishing
press

Любомир Милчев ДЕНДИ увековечи София в книга (ZIP 356.03 KB)

„Ентусиаст“ издава изящния фотоалбум „София Енигма-Стигма“, посветен на културно-историческото наследство на столицата
19.07.2011
Относно: София Енигма-Стигма

В края на горещия месец юли издателство „Ентусиаст“ добавя към своя каталог още едно заглавие, което заслужава читателското внимание - „София Енигма-Стигма“, новата книга на Любомир Милчев ДЕНДИ Изданието печели конкурс на Министерството на културата. Книгата представя културно-историческото наследство на столицата и е двуезично българско-английско издание.
Enthusiast publishing
press

„Шумът на върбите“ отново на българския книжен пазар (ZIP 1.09 MB)

 „Ентусиаст издава шедьовъра на световната детска литература от Кенет Греъм
13.07.2011
Относно: Шумът на върбите

За радост на малки и големи в средата на месец юли издателство „Ентусиаст“ публикува любимата книга на няколко поколения читатели - „Шумът на върбите“ от Кенет Греъм. Книгата е многократно преиздавана не само в Англия, но и по цял свят, и с право влиза в списъците с най-добрите детски заглавия на XX век. През 1929 г., впечатлен от книгата на Кенет Греъм, Алън Милн, авторът на „Мечо Пух“, прави първата драматизация на „Шумът на върбите“, която носи името на един от героите ѝ „Жабокът от замъка Жабокрек“.
Enthusiast publishing
press

Надежда с адрес улица „Езерна“ (ZIP 178.31 KB)

Най-продаваният руски автор с втора книга в България
11.07.2011
Относно: Дом на улица Езерна

След успеха на книгата „Степни богове“, която „Ентусиаст“ издаде в края на миналата година, в средата на юли издателството публикува едно от най-запомнящите се заглавия на майстора на руската проза Андрей Геласимов – „Дом на улица „Езерна“. Книгата е предназначена за широка аудитория и предлага всичко, което е нужно на съвременния читател – увлекателен сюжет, криминална интрига, любовен триъгълник и неочакван край.
Enthusiast publishing
press

„Една женска усмивка“ изпраща читатели до Париж (ZIP 296.13 KB)

 „Ентусиастиздава любовния роман на Никола Баро, който покори читателите по света
 
05.07.2011
Относно: Една женска усмивка

Красиви жени, изпепеляваща любов, хубави книги, превъзходни ястия, забавни и странни срещи, неочаквани случайности– това са част от темите, на които това лято читателите ще могат да се насладят с горещия роман на френския писател Никола Баро – „Една женска усмивка“. Романът с лекота пренася читателя във френския свят и разкрива вълнуващия живот на Париж и издателския бранш.
Enthusiast publishing
press

Джоди Пико пише бестселъра си „Споделен живот“ по действителен случай (ZIP 643.42 KB)

 „Ентусиастиздава най-продаваната авторка според в. „Ню Йорк Таймс“
27.06.2011
Относно: Споделен живот

В разгара на лятото „Ентусиаст“издава книгата „Споделен живот“ на най-продаваната авторка според в. „Ню Йорк Таймс“– Джоди Пико. „Споделен живот“ е първата от поредицата книги на Джоди Пико, които издателството ще публикува.
Enthusiast publishing
press

След 16 години отсъствие Казандзакис отново на български (RAR 635.64 KB)

„Ентусиаст“ издава първата си книга на известния гръцки автор- „Рапорт пред Ел Греко
 
13.06.2011
Относно: Рапорт пред Ел Греко

След 16 години отсъствие от българския книжен пазар „Ентусиаст“ връща творбите на Никос Казандзакис у нас. Издателството получи правата за издаване на книгите на най-коментирания гръцки автор и в началото на месец юни публикува едно от най-популярните му произведения - „Рапорт пред Ел Греко“.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg