press

Леа Коен написа криминален сюжет по действителен случай (ZIP 1.25 MB)

В Деня на Европа „Ентусиастиздава новата книга „Сбогoм, Брюкселна популярната авторка
09.05.2011
Относно: Сбогом, Брюксел

На 9 май, когато честваме Деня на Европа, издателство „Ентусиаст“ публикува новия роман на Леа Коен – „Сбогом, Брюксел“, в който авторката разкрива тъмната страна на „сърцето“ на Европа, другото лице на Брюксел, което остава невидимо за обикновения европеец.
Enthusiast publishing
press

„Толкова много време“ - роман за мъжкото приятелство и нестихващата любов към музиката (RAR 757.35 KB)

„Ентусиастиздава книгата на известния германски автор Франк Госен
03.05.2011
Относно: Толкова много време

В началото на месец май издателство „Ентусиаст“ публикува една типично мъжка книга – „Толкова много време“ от Франк Госен. Романът разкрива историята за една мъжка дружба, неподвластна на времето, и за любовта към рок музиката, обединила няколко музикални съмишленици на средна възраст в сбъдването на мечтата им от младостта. Петима 19-годишни абитуриенти имат много мечти, а най-голямата е основаването на собствена рок банда. 25 години по-късно, водени от желанието си да създават спомени, а не да живеят в тях, те възраждат старата си младежка мечта. „Толкова много време“ е роман за неостаряващите рокаджии от 70-те. В него звучат вечните хитове на AC/DC, Дийп Пърпъл, Лед Цепелин, Юрая Хийп, Джудас Прийст, Металика, Блек Сабат, Уайтснейк, Рейнбоу, Бийтълс, Тин Лизи и Куин.
Enthusiast publishing
press

„Детективска агенция Private“ – Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон и Париж (RAR 351.56 KB)

„Ентусиаст издава новия криминален роман на майстора на жанра Джеймс Патерсън 
20.04.2011
Относно: Детективска агенция Private

След двата тома на сборника с криминални разкази Трилър под редакцията на Джеймс Патерсън, които „Ентусиаст“ публикува последователно през февруари и март тази година, в края на месец април издателството изненада почитателите на световноизвестния автор с новата му книга „Детективска агенция Private“ - първият роман от нова серия на майстора на трилъра. Съавтор на Джеймс Патерсън е Максин Паетро, с който са съавтори в осем книги.
Enthusiast publishing
press

„Календар с разкази“ срещу стереотипите на времето (RAR 1.38 MB)

Александър Шпатов представи новата си книга, издание на „Ентусиаст“
18.04.2011
Относно: Календар с разкази

Вчера, 18 април, в книжарница „Хеликон“ във фоайето на Гранд хотел „България“, младият автор Александър Шпатов представи новата си книга „Календар с разкази“, издание на „Ентусиаст“. В официалната част на събитието севключи и Любен Дилов-син, който е редактор на сборника. Голямата изненада за гостите бяха прекрасните изпълнения на група Rumba Aficionado, които макари в умален състав, направиха атмосферата още по-приятна.
Enthusiast publishing
press

Александър Шпатов – новата ярка звезда на българската литература (RAR 430.3 KB)

„Ентусиаст“ издава сборника му „Календар с разкази“
18.04.2011
Относно: Календар с разкази

Въпреки че е едва на 26 години, Александър Шпатов с право може да бъде определен като надежда за съвременната българска литература. Той е от новото поколение български автори, намерили себе си в градската тема.Два негови сборника с разкази вече са му спечелили верни читатели. Името му е известно не само у нас, но и в Германия, където има успешно публикувана книга, превърнала го в най-младия български автор, превеждан в чужбина.
Enthusiast publishing
press

Прочутата „Диета на Королева“ промени живота на милиони хора по света (RAR 539.72 KB)

„Ентусиаст“ издава книгата „Отслабнете завинаги!“ на известния диетолог Маргарита Королева
 
04.04.2011
Относно: Отслабнете завинаги! Лесният път към стройната фигура

Днес един от най-актуалните здравни проблеми в световен мащаб е този със затлъстяването. Над половин милиард мъже и жени страдат от клинична степен на затлъстяване, показва изследване на Световната здравна организация (СЗО). За съжаление нито съвременната, нито народната медицина могат да предложат универсална рецепта за стройно и привлекателно тяло. Известният диетолог Маргарита Королева се занимава с проблемите на отслабването и моделирането на фигурата без хирургична намеса повече 20 години. Своя труд тя публикува в книгата си „Отслабнете завинаги! Лесният път към стройната фигура“
Enthusiast publishing
press

Подгответе се за втора доза Трилър! (RAR 190.04 KB)

„Ентусиаст“ издава втория том на сборника с криминални разкази Трилър,
под редакцията на Джеймс Патерсън
 
28.03.2011
Относно: Трилър. Том II

Първият том на „Трилър“ провокира любителите на съспенса и криминалните истории през февруари и ги накара да очакват с нетърпение втория том на сборника. Томчето, което „Ентусиаст“ издава на 28 март, отново съдържа 14 разказа, специално подбрани от Джеймс Патерсън, в превод на Богдан Русев.
Enthusiast publishing
press

Гилермо дел Торо снима филм по „Вещиците“ от Роалд Дал (RAR 313.28 KB)

„Ентусиаст“ публикува ново издание на книгата с любимите илюстрации на Куентийн Блейк
28.03.2011
Относно: Вещиците

За радост на стотиците почитатели на Роалд Дал у нас, „Ентусиаст“ издава още една от вълнуващите му истории за деца в края на месец март – „Вещиците“. Книгата вдъхновява емблематични фигури в киносредите като Никълъс Рог и Гилермо дел Торо, които филмират историята на Роалд Дал. Изданието на „Ентусиаст“ е отново с оригиналната корица на книгата и илюстрации на Куентийн Блейк.
Enthusiast publishing
press

Книга, продадена в 25 държави, учи тийнейджърите на отговорност (RAR 378.99 KB)

„Ентусиастиздава бестселъра на Ню Йорк Таймс – „13 причини защо“ от Джей Ашър
21.03.2011
Относно: 13 причини защо

След успеха на първите три заглавия от поредицата Enthusiast Teen’s Books -Различните книги за тийнейджъри, в средата на месец март „Ентусиаст“ издава още един бестселър на Ню Йорк Таймс – „13 причини защо“ от Джей Ашър. Заглавието е в топ 10 в класацията за тийнейджърски книги на „Барнс & Ноубъл“ и е избрано е за най-добра книга от „Чикаго пъблик лайбръри“ и от Асоциацията на търговците на детски книги в САЩ. Правата на книгата са продадени в над 25 държави в света.
Enthusiast publishing
press

Тома Марков за-писа роман (RAR 808.73 KB)

Любен Дилов-син и Мартин Карбовски представиха новата му книга LUIZZA HUT, издание на „Ентусиаст“
16.03.2011
Относно: LUIZZA HUT

16март 2011 г., София. Снощи от 19:30 ч. на официалната премиера на новата книга на Тома Марков – LUIZZA HUT от издателство „Ентусиаст“, в столичния клуб Studio 5 се събраха авторът и неговите приятели и колеги Мартин Карбовски и Любен Дилов-син, който е редактор на романа. Емоциите допълнително подгряха групата Leepra De Luxe, които са и герои на романа.Голямата изненада за гостите беше общото изпълнение на Leepra De Luxe с автора Тома Марков, което прозвуча на сцена за първи път.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg