press

Наташа Драгнич с втора книга у нас (RAR 3.35 MB)

„Ентусиаст“ публикува романа „И всеки път морето“ от авторката на бестселъра „Всеки ден, всеки час“ 
19.05.2015
Относно: И всеки път морето

Малко преди настъпването на летния сезон издателство „Ентусиаст“ ще зарадва читателите с още една вълнуваща история от Наташа Драгнич. „И всеки път морето“ е вторият ѝроман, който още при появата си се нарежда сред най-продаваните заглавия в немскоезичните страни. Писателката отново провокира читателите със силен и емоционален разказ за ревността, сбогуването, прошката и за новото начало. „И всеки път морето“ е разтърсваща история, на първо място, за любовта към себе си и към семейството ти и след това за любовта към един мъж.Вълнуващ роман за разпадането на едно семейство, за възходите и паденията, на които става свидетел морето.
Enthusiast publishing
press

Вкуси Норвегия (RAR 3.89 MB)

Красотата и вкусовете на северната страна, събрани в книга
13.05.2015
Относно: Норвежка морска кухня

В средата на месец май издателство „Ентусиаст“ публикува специалното кулинарно издание „Норвежка морска кухня“. Книгата се издава със съдействието на Посолство на Кралство Норвегия в България и Норвежкия съвет за морските храни, а рецептите са представени от един от най-известните кулинари у нас – Иван Звездев. В изданието са поместени рецепти за приготвяне на ястия от традиционната норвежка кухня, като основният продукт са морските деликатеси и рибата – неизменна част от трапезата на северните народи. Книгата е подходяща и би била полезна както на майстор-готвачите, така и на любителите кулинари. Тя е предназначена за всеки, който желае да обогати родното ни меню с нови вкусове. 
Enthusiast publishing
press

Роалд Дал с рими (RAR 3.89 MB)

„Ентусиаст“ публикува за първи път стихове от Разказвач №1 в света 
11.05.2015
Относно: Страшни зверове

Малко преди края на учебната година издателство „Ентусиаст“ ще зарадва малчуганите с още една книга от любимия писател на малки и големи - Роалд Дал. Този път Разказвач №1 в света предизвиква малките читатели със забавни стихове, които се публикуват в България за първи път. По традиция изданието излиза в поредицата Enthusiast Children’s Booksс оригиналната корица и цветни илюстрации от Куентин Блейк.
Enthusiast publishing
press

Най-важното за здравето и храненето в книга (ZIP 4.85 MB)

„Ентусиаст“ публикува втора книга от топспециалиста Патрик Холфорд
4.05.2015
Относно: 500 въпроса за здравето и храненето

След успеха на „Как да се лекуваме с храна“ в началото на месец май „Ентусиаст“ публикува втора книга от най-известния специалист по хранене и здравословен начин на живот във Великобритания - Патрик Холфорд. В„500 въпроса за здравето и храненето“ нутриционистът Холфорд отговаря на най-често задаваните въпроси за здравето и храненето, както и на онези наглед незначителни притеснения, които не се решавате да споделите с вашия лекар. Освен сборник с изчерпателна информация и лесни за изпълнениепрепоръки от специалист в областта, тази книга е и наръчник с мотивационен характер, който има за цел да ви стимулира да подобрите качеството си на живот. Тя доказва, че решението за справяне с болестите не се намира в аптеката, а се крие в природата и в душевното състояние на човек. 
Enthusiast publishing
press

„Семейство Ейглетиер“ се завръща на книжния пазар (ZIP 2.04 MB)

„Ентусиаст“ публикува любимата история на поколения читатели 
30.04.2015
Относно: Семейство Ейглетиер

В края на месец април „Ентусиаст“ публикува първата част на знаменитата трилогия „Ейглетиерови“ - „Семейство Ейглетиер“ – от френския класик Анри Троая.Поредицата за семейство Ейглетиер Троая започва да пише през 1965 г. Първата книга от трилогията е публикувана в България през 1968 г. като е преиздавана многократно през годините. Историята се превръща в любима за много поколения читатели, а новите издания на „Ентусиаст“ я представят по съвременен начин, провокирайки интереса и на по-младата аудитория. 
Enthusiast publishing
press

„Косата днес 03“ – най-актуалните прически, цветове и аксесоари за модерна визия (ZIP 4.98 MB)

„Ентусиаст“ и топкоафьорът Георги Петков представят третото издание на албума „Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“
29.04.2015
Относно: Косата днес 03. Стъпка по стъпка с Георги Петков

В края на април „Ентусиаст“ публикува третата книга на топкоафьора Георги Петков - „Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“. Аналогично на предходните издания, и новото ще предопредели тенденциите в официалните и сватбените прически за 2015 г., пречупени през авторското виждане и доказано безупречен стил на Георги Петков. Луксозното издание, което представлява двуезичен албум на български и английски език, представя селекция от актуални решения за косите както за дамите, така и за господата, представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим и тоалет в цялостни актуални визии. 
Enthusiast publishing
press

Сърце, запяло от болезненост (ZIP 1.96 MB)

„Ентусиаст“ публикува „Съкровения“ от Дамян П. Дамянов
24.02.2014 г.
Относно: Съкровения

В края на февруари „Ентусиаст“ публикува „Съкровения“ – избрана лирика от великия български поет Дамян П. Дамянов. Съставител на книгата е не кой да е, а известната поетеса и съпруга на Дамянов Надежда Захариева. „Съкровения“ включва три цикъла с лирика – „Сърце“, „Българийо“ и „Няма да умра“, от които извира невероятният талант на един от най-обичаните и четени български лирици.
Enthusiast publishing
press

Малки пингвини с големи мечти – новите книжни приятели на децата (ZIP 2.37 MB)

„Ентусиастпубликува хитовата детска история „Пингвини в паника“ от Джийн Уилис
21.04.2015
Относно: Пингвини в паника

В края на април „Ентусиаст“ публикува вълнуващата история за деца „Пингвини в паника“от световноизвестната английска писателка Джийн Уилис. Това е първата книга от поредицата за забавните пингвинчета, която покори сърцата на милиони деца по света. Книгата е бестселър в Англия, Австралия, САЩ, Канада, Германия, апопулярността ѝ стига додалечната Южна Африка. Преведена е на френски, немски, италиански, испански, холандски, а вече и на български език специално за малките читатели.
Enthusiast publishing
press

Не е задължително да сме родени идеални, за да бъдем необикновени (ZIP 1.28 MB)

„Ентусиаст“ публикува докосваща сърцето история от автора на „Да се възползвам всякак от теб“ Сара Ратаро „Не ме оставяй“
6.4.2015
Относно: Не ме оставяй

В разгара на страстната седмица „Ентусиаст“ публикува втори хитов роман от италианската писателка Сара Ратаро –„Не ме оставяй“. Един разтърсващ бестселър за онези моменти от живота, в които чистата обич, вината и прошката се сливат в един единствен миг. Успехът на книгата е толкова голям, че още през първата седмица от публикуването ѝ в Италия през 2013 г. са продадени повече от 20 000 екземпляра.
Enthusiast publishing
press

Леонардо да Винчи и Николо Макиавели в търсене на сериен убиец (ZIP 2.07 MB)

„Ентусиаст“ публикува историческия трилър „Злата воля на Фортуна“ от Майкъл Енис
3.4.2015
Относно: Злата воля на Фортуна

Тази пролет „Ентусиаст” публикува историческия трилър „Злата воля на Фортуна” от Майкъл Енис. Издаден за първи път през 2012 г., до момента романът е преведен в 12 страни. „Енис показва няколко слоя на автентичност. Книгата е шеметна комбинация от „Шифърът на Леонардо“, политиката на Борджиите и „Мълчанието на агнетата“. Мисля, че това е „От местопрестъплението: Италия“ около 1502 г. с Макиавели като детектив и психолог и Да Винчи като първия в историята съдебен патолог“, споделя Кристиан Дюшато от CNN.
Enthusiast publishing
 
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg