Online Bookstore
Заглавие:Как да се лекуваме с храна. Живот без лекарства
Автор: Патрик Холфорд, Джером Бърн
Преводач:Катя Перчинкова
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-954-8657-94-5
Обем:432 страници
Корица:Мека корица
Формат:16,5 х 23,5 cm
Цена:18,00 лв.
„Тази книга ще промени представата ви за лекарствата. Прочетете я и никога повече няма да се доверите на реклама на медикамент, без да помислите за страничните ефекти и рисковете, свързани с приемането му.“

в. „Индипендънт“

Топдиетологът Патрик Холфорд и известният журналист Джером Бърн правят невероятни проучвания и се позовават на солидни научни опити, преди да хвърлят светлина върху шокиращата истина за съвременната медицина и медикаментозното лечение.

-    Защо медикаментите са лошо лекарство и кои храни вършат по-добра работа?
-    Как да се грижим по-добре за себе си с подходящ хранителен режим и някои хранителни добавки, за да се радваме на трайно и добро здраве?
-    Как ставаме роби на фармацевтичната индустрия?

Според авторите много хронични и социалнозначими заболявания, като диабет, хормонални проблеми, депресия, безсъние, астма, екзема, сърдечносъдови заболявания, трудности със запаметяването могат да бъдат преборени с подходяща диета. Този наръчник разкрива скритите странични ефекти на най-често предписваните лекарства и доказва как начинът на хранене е много по-ефективен от скъпите и прехвалени медикаменти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Английски топдиетолог и журналист разкриват шокиращата истина за съвременната медицина и медикаментозното лечение (ZIP 803.92 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Как да се лекуваме с храна. Живот без лекарства

Диетолог разкрива вредата от лекарствата
„Ентусиаст“ издава бестселъра „Как да се лекуваме с храна“
Храната като лекарство
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg