Online Bookstore
Заглавие:Аномалия
Автор: Людмила Филипова
ISBN:978-954-8657-79-2
Обем:496 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 20,5 cm
Цена:18,00 лв.
От автора на Анатомия на илюзиите, Червено злато, Стъклени съдби,
Мастиленият лабиринт, Антихтонът на Данте

Аномалия е роман, вдъхновен от реални събития и хора, променили света ни, и легенда, ревностно пазена от десетвековна фамилия, белязала историята на Европа и Ватикана. Разтърсваща история с неочаквани обрати за парадоксите на живота и реалността, които обитаваме. За значението на любовта, същността ни и силата на мисълта. За последиците от битката на хората да бъдат богове и за тайната на пророчество, вълнувало хората от 2000 години – водело религии и велики учени.
 
1721 г.Исак Нютон предупреждава за фатална грешка в тълкуването на Завета. 1997 г. професор от Кеймбридж предвижда неочакван обрат в глобалната мрежа. Проектът на Пентагона АРПАНЕТ, превърнал се в ИНТЕРНЕТ, достига революционен бум на потребление. А десет години по-късно институцията инвестира милиарди, за да създаде следващото виртуално ниво. Коледа, 2011 г. Светът чака края си. Ватикана – Второто пришествие. Пентагонът – Аномалията. Една жена, Даниел Уокър, трябва да разчете най-пазения ръкопис на Нютон, докато копнее за любовта на младия принц Флавио Киджи. Задачата ѝ е усложнена, заради мистериозния Айн, който я преследва сякаш през всяко електронно устройство. Последният ден на 2011 г. Принц Флавио изчезва. А той е единственият, който може да открие изчезналите страници от ръкописа, в който е отговорът на една от най-големите загадки. По целия свят започват да се случват необясними явления и бедствия. Човечеството се оказва на прага на война, в която врагът няма лице. Най-страшните пророчества се сбъдват заради най-големите човешки амбиции. Докато всички парченца от пъзела се подреждат в неочакван финал.

Научете повече на www.anomaliabook.com.

Вижте видеотрейлъра към книгата тук.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Принц Флавио Киджи, прототип на главния герой от романа „Аномалия“, лично изтегли победителите в играта „Сбъдни своя роман!“ (ZIP 2.34 MB)
Истински принц представи новата книга на Людмила Филипова „Аномалия“ (ZIP 1.01 MB)
Людмила Филипова за новия си роман „Аномалия“ (RAR 3.12 MB)
Людмила Филипова представя новата си книга „Аномалия“ (ZIP 1.56 MB)
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg