Online Bookstore
Заглавие:Толкова много време
Автор: Франк Госен
Преводач:Петя Пешева
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-954-8657-74-7
Обем:352 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 X 21 cm
Цена:15,00 лв.
„Книга, която да обичаш. ТОЛКОВА МНОГО ВРЕМЕ трябва да имаме.“
Сп. „Щерн“


Романът разкрива историята за една мъжка дружба, неподвластна на времето, и за любовта към рок музиката, обединила няколко музикални съмишленици на средна възраст в сбъдването на мечтата им от младостта. Петима 19-годишни абитуриенти имат много мечти, а най-голямата е основаването на собствена рок банда. 25 години по-късно, водени от желанието си да създават спомени, а не да живеят в тях, те възраждат старата си младежка мечта.

Вече прехвърлили 40-те, Буле, Томас, Райнер, Оле и Кони, са приятели още от ученическите си години. Те не са нито герои, нито антигерои, а средностатистически хора, в чийто живот се редуват успех и неуспех, радост и нещастие. Съдбата не им е спестила своите поврати: възход и падение, любови и разводи, изневери, загуба на любим хора, афери, скучна работа.

Петимата се опитват да преодолеят кризата на средната възраст и несгодите на живота с помощта на музиката и да открият нови перспективи пред себе си. Те знаят, че „влакът им е отминал“, но искат да се почувстват изпълнени с енергия, непобедими и за няколко часа безсмъртни. Мечтата на тези мъже е не да станат световноизвестни рок звезди, а само да свирят, защото музиката осмисля живота им. Тя е техният лек, тяхното спасително средство, тяхната свобода.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Толкова много време“ - роман за мъжкото приятелство и нестихващата любов към музиката (RAR 757.35 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Толкова много време

„Толкова много време“ от Франк Госен
„Толкова много време“ – една типично мъжка книга
„Толкова много време“
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg